2777
2789
عنوان

بیماری خود ایمنی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با آزمایش میشه فهمید اینو؟دختر من پسوریازیس داره

اره من دو ساله درگیر دردم هیچ دکتری نفهمید برای دختر شما جای نگرانی نیست چون معمولا به همون پوست میزنه و با دارو کنترلش میکنن پیش روماتولوژیست خوب برید دارو میده ولی مال من زده به مفصل 

جای خاصی مراجعه کردی چون اصلا در موردش نشنیدم تا حالا

خلاصش 

ی صلوات شمار بگیر دستت با قدرت کلامت با قدرت تلقین تکرار کن خوشبختی تو شکر گزاریتو  واسه قلبی که بی وقفه کوبیدا تا الان واسه تن سالمت واسه رهایی از دردت و ..... 

انقددددددر حالت خوب میشه بخاطره من امتحان کن بخدا راه میری بی دلیل میخندی تجربه ی شخصیه خودم 

چالشتو بزار رو ۲۰۰ مرتبه با صلوات شمار خییلی حاله روحیت که خوبشه همچی سرجاش قرار میگیره 

همیوپاتی ام همون آب درمانی سرچ کن شهرهای بزرگ هست

پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن💗☀️🌱🕊

خلاصش ی صلوات شمار بگیر دستت با قدرت کلامت با قدرت تلقین تکرار کن خوشبختی تو شکر گزاریتو واسه قلبی ...

صلوات میتونم شروع کنم ممنونم ازت ولی فعلا استخر نمیتونم برم دردم زیاد میشه کلا راه رفتن برام فاجعه ایجاد میکنه انقدر زمانی که میتونستم برم استخر حالم بهتر بود 

سلام عزیزم ، تو آزمایش ، کدوم شاخصه مربوط به خودایمنیه ؟جایی از بدنت هم درگیر پسوریازیس هست ؟من چندی ...

CRP من خیلی بالاست و esr 

,خودتو اذیت نکن چون مال شما به مفصل نزده مفصل میزد از درد مثل من هلاک میشدی

پسوریازیس معمولا به پوست میزنه مال من درگیری مفصل ایجاد کرده اصلا نشانه پوستی ندارم من نگران نباش در ...

مم الان ۷ساله درگیرم و دیگه خوب نشد ، درمان که نداره ، من شنیدم بعد از مدتی به مفصل میزنه برای ما هم