2777
2789
عنوان

وای بچه ها

89 بازدید | 5 پست

یه لحظه دست چپم شروع کرد به لرزیدن نمی‌تونستم نگهش دارم چرا اینجوری شدم وای خیلی بد بود 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

تیک عصبیه . جدیدا عصبی نشدی؟

دیشب عصبی شدم 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مال همونه سعی کن ریلکس باشی اینو کسی بهت میگه که فوق العاده عصبیه

خیلی وقته اینطوری ام مثلاً یه انگشتم میلرزید ولی الان از کتفم داشت می‌لرزید یعنی کل دستم 

خیلی بده کاش بشه کنترل کرد عصبانیتو

خیلی وقته اینطوری ام مثلاً یه انگشتم میلرزید ولی الان از کتفم داشت می‌لرزید یعنی کل دستم خیلی بده کا ...

من کلا همه نوع تیکی گرفتم . عصبانیت رو نمیشه کنترل کرد خیلی سخته و پروسه زمان بریه