2821
2789
عنوان

وای بچه ها

96 بازدید | 5 پست

یه لحظه دست چپم شروع کرد به لرزیدن نمی‌تونستم نگهش دارم چرا اینجوری شدم وای خیلی بد بود 

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

تیک عصبیه . جدیدا عصبی نشدی؟

دیشب عصبی شدم 

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیشب عصبی شدم

مال همونه سعی کن ریلکس باشی اینو کسی بهت میگه که فوق العاده عصبیه

🌵! English language **At club time *engaged💗لطفا اگر در زمینه ای اطلاعات کافی ندارید ریپلای نکنید!

مال همونه سعی کن ریلکس باشی اینو کسی بهت میگه که فوق العاده عصبیه

خیلی وقته اینطوری ام مثلاً یه انگشتم میلرزید ولی الان از کتفم داشت می‌لرزید یعنی کل دستم 

خیلی بده کاش بشه کنترل کرد عصبانیتو

خیلی وقته اینطوری ام مثلاً یه انگشتم میلرزید ولی الان از کتفم داشت می‌لرزید یعنی کل دستم خیلی بده کا ...

من کلا همه نوع تیکی گرفتم . عصبانیت رو نمیشه کنترل کرد خیلی سخته و پروسه زمان بریه

🌵! English language **At club time *engaged💗لطفا اگر در زمینه ای اطلاعات کافی ندارید ریپلای نکنید!

2823
2791
2779
2792