2777
2789
عنوان

چقدر بعضیا سطح بالا هستن

160 بازدید | 14 پست

زنداییم از مدیرها و بازرس های آموزش و پرورشه یه برادر و خواهرش پزشکن  بچه هاشون همه یا پزشکن یا مهندسایی ک تو آلمان و تانزانیا تدریس و فعالیت میکنن 

حالا چند شب پیش عقد برادرزاده ش ک دانشجوی پزشکیه بود تو هتل اسپیناس بود ! خانواده دختر همگی متخصص و جراح بودن مادرش مغز و اعصاب،  دایی ها عموها عروس همه دکتر بودن 

حالا خانواده همسر من خوبن و تا حدودی مطرح ولی جاری هام همگی بیسواد و جادوگر و حسود و بخیل ، غیبت کن هایی ک تو عمرم مثلشون رو ندیدم صبح از خواب پا میشن یه جادو میزنن برا بقیه کاش هیچوقت باهاشون آشنا نمی‌شدم 

خودم به خودم ظلم کردم مجرد بودم بهترین امکانات و موقعیت رو داشتم اونطور ک باید تلاش نکردم برای آیندم ک بتونم وارد خانواده سطح بالا بشم 

مجردا خیلی تلاش کنید همه چی آیندتون در گرو تلاش و خودساختگیتونه حتی دقت کنید جاریاتون کیان چه از سطح و خانواده ای هستن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم خیلی به خودم ظلم کردم ،نفهمیدم چقدر رشته میتونه تو آینده ادم تاثیر بزاره😭😭😭

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف دل منو زدی

من خواستگار های آنچنانی داشتما همگی فوق لیسانس به بالا و بورسیه کانادا و ... ولی میدونی بحثه لیاقته واقعا لیاقتشونو نداشتم هیچکدوم جز همسرم جور نشدن 😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خواستگار های آنچنانی داشتما همگی فوق لیسانس به بالا و بورسیه کانادا و ... ولی میدونی بحثه لیاقته ...

اینجوری نگو به خودت

گرچه منم خیلی پشیمونم،خانواده همسرم واقعا سطح پایینن

ولی چه میشه کرد

اگه دختردارشدیم برای دخترامون باید حواسمون باشه

از نظر من سطح بالایی ینی شخصیت متانت و بالول بودن . سطح بالایی رو تو شغل طرف نمی‌بینم چون هرکس دنبال علاقه اش رفته شاید صرفا می‌توانسته تاپ ترین رشته بره اما دنبال علاقه رفته

از نظر من سطح بالایی ینی شخصیت متانت و بالول بودن . سطح بالایی رو تو شغل طرف نمی‌بینم چون هرکس دنبال ...

باهات موافقم ، ولی کدوم آدم باسواد و آگاه و سطح بالایی که از تبعات غیبت و تهمت و جادو زدن آگاهه میره دنبال اینکارا و زندگی رو برای دیگران زهر میکنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باهات موافقم ، ولی کدوم آدم باسواد و آگاه و سطح بالایی که از تبعات غیبت و تهمت و جادو زدن آگاهه میره ...

آنقدر دیدم اینجور آدمایه پولدار باسواد دارای اسم و شهرت که یه مریض تمام معنا بودن به هیچ وجه فکر نکن هرکس تحصیلات خوب داره سرش توکار خودشع

آنقدر دیدم اینجور آدمایه پولدار باسواد دارای اسم و شهرت که یه مریض تمام معنا بودن به هیچ وجه فکر نکن ...

اخه تو فامیل و اطرافیان ما اصلا همچین مواردی نبوده 

من اولین بار جادو زدن رو تو خانواده همسرم دیدم اونم جاریام ک بیسوادن 

وگرنه برادرشوهرام و خواهرشوهرام ک پدر باسواد داشتن و خودشونم تحصیلات دارن خیلی خوبن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه تو فامیل و اطرافیان ما اصلا همچین مواردی نبوده من اولین بار جادو زدن رو تو خانواده همسرم دیدم او ...

ببین تو هر قشری هم آدم خوب هست هم بد صرفا نمیشه گفت همه بیسوادا بدن و تو کار جادو و اینجور چیزان

ببین تو هر قشری هم آدم خوب هست هم بد صرفا نمیشه گفت همه بیسوادا بدن و تو کار جادو و اینجور چیزان

حتما سوادشون آبکیه و با دو تا کلمه حرف مشخص میشه تو کدوم لیگن، مثلا مادر زنداداش سابق من حوزه تدریس می‌کرد، پدرشم روحانی و دعاگر بود ، برادرم میگفت دو ماه بعد عقد منو بردن تو یه روستا خونه یه جادوگر و سال ۹۲ ، ۷۰۰ هزار تومن پول دادن به دعانویس 

این خانواده با اینکه خیلی ادعای علم و سواد داشتن متمول هم بودن ولی از دیدار اول میشد حدس زد چقدر مبتدی و املن و هر چیزی ازشون برمیاد منظور من از باسواد آدم های فرهیخته و شریفه ک از چند فرسخی مشخصه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40