2777
2789
عنوان

نینی سامورایی😐🎀

88 بازدید | 7 پست

من وقتی میخوام بیام نی نی سایت چیزایی که مینویسم

نینی سیا نینی سایا😂😂😂😂

اصلا بیچاره گوگل دیگه منظورم رو میفهمه حتی بنویسم نینی ساعول هم بالا میاد😂😂

سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دقیقااا فکرکردم فقط من اینطورم🤣🤣🤣

😂😂😂😂

سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓

من همیشه تاپیک و تایپک می خوندموقتی فهمیدم تاپیک هست نه تایپکشکست عشقی خوردم 😂😂😂

😂😂😂😂

من یه نی مینویسم ادامشو گوگل میاره

ماله من دو ساعت باید بنویسم نینی سایت که در آخرم به صورت نینی سیاه نینی سییتس نوشته میشه😂