😭😢وقتی کارهای بدش را بهش گوشزد میکنم سرم فریاد میکشه وادای من را در میاره ولی بیرون از خونه لال هست میترسم مثل برادرم اسکیزوفرنی باشه چه خاکی به سرم بریزم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اخه من خوندم اسکیزوفرنی صداها یا سایه ها چیرهای غیر عادی مثلن میشنون یا ....که بقیه نمیبین
یعنی تو خونه نا ارومن ولی بیرون مظلوم میشن؟
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
پسرها از نوجوانی و جوانی خودشون رو نشون میدن .قبلش عین دخترا لوس می کنند خودشون رو .مگه برادرت هم توی این سن همین رفتارها رو داشت ؟داد می زد؟پسر من هم با عصبانیت و خشم حرف میزنه .اینقدرم شلخته و بی تمرکزه .می ترسم اسکیزو داشته باشه