2777
2789
عنوان

من یه پسر بی تربیت وگستاخ دارم

395 بازدید | 18 پست

😭😢وقتی کارهای بدش را بهش گوشزد میکنم سرم فریاد میکشه وادای من را در میاره ولی بیرون از خونه لال هست میترسم مثل برادرم اسکیزوفرنی باشه چه خاکی به سرم بریزم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی که میگی ربطی به اسکیزوفرنی نداره 

روش تو روت باز شده ازت حساب نمیبره 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

وقتی این کارارو میکنه به نشونه ب اعتراض باهاش قهر کنین( باهاش حرف نزنین مثلا)

طی یه مدت طولانی، مثلا یکی دوسال اینده با همین روش خوب میشه

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

چند سالش 

فکر نکنم اینجوری باشه اکثر بچه ها همینن متاسفانه داداش منم یازده سالش همینه البته مادرمم کم مقصر نیست تو خونه یه جور ولی بیرون بهتر رفتارش 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

اسکیزوفرنی اینطوریه؟

اخه من خوندم اسکیزوفرنی صداها یا سایه ها چیرهای غیر عادی مثلن میشنون یا ....که بقیه نمیبین

یعنی تو خونه نا ارومن ولی بیرون مظلوم میشن؟

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اسکیزوفرنی اینطوریه؟اخه من خوندم اسکیزوفرنی صداها یا سایه ها چیرهای غیر عادی مثلن میشنون یا ....که ب ...

نمی دونم داداشم از بچگی اینطور بود ۲۴ سالگیش فهمیدیم اسکیزو هست

۱۰ سال

خب هنوز کوچیکه،لجبازی بچه گانه داره

سعی کن با زبون خوش باهاش حرف بزنی،تذکرهات دوستانه و ملایم باشه،با عزیزم و قربونت برم و پسر خوشگلم و..نرم بهش بگو

اگه شما عصبانی بشی اون بیشتر لج میکنه و عادتش میشه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

پسرها از نوجوانی و جوانی خودشون رو نشون میدن .قبلش عین دخترا لوس می کنند خودشون رو .مگه برادرت هم توی این سن همین رفتارها رو داشت ؟داد می زد؟پسر من هم با عصبانیت و خشم حرف میزنه .اینقدرم شلخته و بی تمرکزه .می ترسم اسکیزو داشته باشه