2777
2789

فکر کنم زیر زمینای مشهد هم فول ظرفیت شدن 

چه برسه هتل آپارتمان

خیلی شلوغه 

جاتون نمیشه احتمالا 

دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم لطفا لایک و ریپلای نکنن ✅دلایل شخصی هست ✅احترام هر کسی دست خودشه ✅🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زایر سرای آستان قدس از تو سایتش میشه رزرو کرد zaer.razavi.ir

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
شما مشهدی هستین ؟

بله بهار جان 

خیلی خیلی شهر شلوغه 

بخاطر ایام تعطیلات و نزدیکی مهر 

همیشه همینطوره

دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم لطفا لایک و ریپلای نکنن ✅دلایل شخصی هست ✅احترام هر کسی دست خودشه ✅🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بله بهار جان خیلی خیلی شهر شلوغه بخاطر ایام تعطیلات و نزدیکی مهر همیشه همینطوره

این روزا حرم نمیرید؟

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

میخواید برید مشهد؟

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

گلم من که هتل متل سراغ ندارم ولی خیلی شلوغه مشهد

این روزا حرم نمیرید؟

این روزا حرم نمیرید؟

قسمت بشه میرم حتما 

بخاطر این ازدحام و ویروس جدید میترسم بخدا 

اما ما همیشه حرم میریم بله عزیزم 

بله بهار جان خیلی خیلی شهر شلوغه بخاطر ایام تعطیلات و نزدیکی مهر همیشه همینطوره

اره تابستون که خیلی شلوغ میشه مشهد آبان دوست دارم 

تو ی محله متوسط مشهد بخوای ی واحد ۷۰.۸۰ متری بخری حدودا چقدر میخواد 

این روزا حرم نمیرید؟

من اونشب رفتم خواهر سیل جمعیت بود موقع برگشتن تاکسی های جای حرم که گفتن نمیبریم ترافیکه

اتوبوس تا میومد همه حملههههههههه میکردن منم باردارم رفتم به چندتا اتوبوس جلوتر گفتم اجازه میدین سوار شم راننده گفت نه حق الناسه گفتم حاج آقا من باردارم خیلی شلوغه نمیتونم سوار شم اجازه داد سوار شدم

ازون شب شوهرم میگه نرو فعلا چون شلوغه🥲

حالا شاید تا اول مهر نشه برم با ماشین خودمونم فقط تو ترافیک میمونیم بدتر خسته میشم 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺