2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم🥲

88 بازدید | 10 پست

بچه هامن تومدرسه خیلی درسم خوب بود ولی سال کنکورم شل کردم رتبم شد۳۴هزار

سال بعدکنکوردادم تراز کنکورم شد۸۰۰۰ولی معدلو بدخراب کردم و۱۸شدم وبهم تراز۸۴۰۰داد🥲

الان میبینم کسایی که پارسال پزشکی آوردن خیلیاشون کنکورشون۸۰۰۰بوده ولی من پرستاری آوردم باهمون کنکور

علاوه براون من واقعانمیتونم ادامه بدم دیگه این رشته رو خیلی برام سخته فکروخیال ولم نمیکنه میخوام انصراف بدم دوباره بخونم براپزشکی🥲ولی نمیتونم ازپس هزینه انصرافش بربیمام یکی ازهمکلاسیام میخواست انصراف بده گفت به ازای هرترم۲۰تومن میگیرن

الان من باید۴۰تومن بدم چون دوترم خوندم😓

ازطرفی من امسال۲۱میشم واقعانمیدونم چیکارکنم بخوام درسم تموم بشه میشم۲۴

تازه بعدش فک کنم طرح اجباریو بایدبگذرونم نمیدونم چیکارکنم دارم دیوونه میشم کاش امسال پشت کنکورمونده بودم🤕🤒

پرستاری دولتی ؟

بعد اینکه بخوای کنکور بدی باید ترمیم معدل کنی

هر سال هم کنکور سخت تر میشه بنظرم همین رشته رو دوست داشته باش. اونایی که 8000شدن پزشکی  شهر خودشون قبول شدن با راه دور ؟ شاید سهمیه هم داشتن

تازه این حرف رو میشنوم

سلیناز سادات همهی زندگیم🧿❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید عزیزم می‌خوام الان باهات اینجور صحبت کنم شما رشته که هستی که خوبه که پرستاری بعدش سه سال دیگه درست که تموم شد طرح میگذرونی و استخدامی و حقوق بگیر میشی ولی اگر میخوای بخونی برای پزشکی باید علاقه فولادین داشته باشی چون قراره هفت سال درس بخوانی که حالا ببینی آیا بعدش تخصص به این سختی قبول میشی یا نه که اگر قبول نشی هرچی زحمت کشیدی بر باد رفته چون پول زیاد پزشکی داخل تخصص اش هست نه عمومی اش و بعدش دندان پزشکی بهتر پزشکی ۴ سال هست تخصص هم نیاز نیست فوری حقوق بگیر میشی حالا دیگه همش را برات تفکیک کردم و توضیح دادم

یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای  رنگین ات بفرست

تازه نظام داره دوباره جدید میشه شما معدل قبلیت باید ترمیم کنی نظام قدیم هس یعنی هیچی دیگه چون شنیدم میخوان متوسطه دو کنن ۴ سال ابتدایی ۵ سال متوسطه یک۳سال

یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای  رنگین ات بفرست

پرستاری دولتی ؟بعد اینکه بخوای کنکور بدی باید ترمیم معدل کنیهر سال هم کنکور سخت تر میشه بنظرم همین ر ...

نه با تراز ه‍ هزار پزشکی محال ممکنه بیاری اصلا غیر ممکنه یا سهمیه داشتن یا اینکه ترازشون کم تر از پنج هزار بوده پزشکی تعهدی قبول شدند

ببخشید عزیزم می‌خوام الان باهات اینجور صحبت کنم شما رشته که هستی که خوبه که پرستاری بعدش سه سال دیگه ...

آخه آدم کمال طلبیم وبدترازهمه اینکه خودموهی باهمه مقایسه میکنم🥲

البته ازپرستاریم دارن ناامیدم میکنن چون میگن بعدازطرح همه بیکارمیشن وبایدآزمون استخدامی بدن

نه با تراز ه‍ هزار پزشکی محال ممکنه بیاری اصلا غیر ممکنه یا سهمیه داشتن یا اینکه ترازشون کم تر از پن ...

گفتم منظورم ترازکنکوربود

واقعامعدل هیچی نیست من فقط خراب کردم

آخه آدم کمال طلبیم وبدترازهمه اینکه خودموهی باهمه مقایسه میکنم🥲البته ازپرستاریم دارن ناامیدم میکنن ...

کی گفته ما قوممونم بعد ده سال رفت طرح گذروند دوباره رفت سرکار خیلی سختی داره اذیت خودت نکن ملت همیشه یه حرفی برای گفتن دارن