2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترت میخواد بره دانشگاه یا شما؟

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

نظرخودتون چیه

دخترم  دندون دوس داره. ما  مازندرانیم. ولی تهران زندگی  میکنیم چند سال 

براش مازندران و تهران شهریه پرداز زدیم. دیگه گفتم رشت قزوین سمنان هم باشه  روزانه. 

قبول شد دندون دوس داره دیگه باهم میریم رشت قزوین سمنان نهایت 

باباش میگه دندون تهران و مازندران بزن نشد میری پزشکی  همون مازندران تهران دیگه اصرار نکن برا دندون که حتما تا رشت و سمنان بریم

دخترم دندون دوس داره. ما مازندرانیم. ولی تهران زندگی میکنیم چند سال براش مازندران و تهران شهریه ...

من متوجه نشدم دخترشما یه شهردیگه دندون اورده شماهم احتمالا یه شهردیگه قبول میشین؟ 

دخترم دندون دوس داره. ما مازندرانیم. ولی تهران زندگی میکنیم چند سال براش مازندران و تهران شهریه ...

وااا دخترت خودش پس چی؟دیگه وقتی به سن دانشگاه رسیده میتونه شهر محل تحصیلش رو خودش انتخاب کنه،بگذارید بره خوابگاه 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

حتی من گفتم زنجان و اراک بزنیم. دیگه خیلی از شمال دور بود ما هم نمیتونیم نیاییم شمال میگه دیگه من سنم رفته بالا سختمه طولانی رانندگی کنم. 

اراک و زنجان رو حذف کردم ۵۵۰ کیلومتر بود 

ولی قزوین و سمنان و رشت تهش ۳۵۰ کیلومترن که سمنان و رشت کمتره حتی 

نمیره خابگاه. قراره باهم بریم هر جا قبول شه.

🙄🙄🙄🙄