2777
2789
عنوان

دختر کلاس هفتم تنها بره مدرسه نزدیک خونه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم خواستم پشتش برم یکی دوبار که متوجه نشه اما همیشه که نمیشه رفت دوست داره مستقل باشه از طرفی بخاط ...

من دیروز پریروزا یه تاپیکی خوندم دختره گفت رفتیم کتابخونه بچه که بودیم نگهبان منو کشونده تو اتاق گفته میخوام ازت تست بازیگری بگیرم دراز بکش رو میز

حالا اون در همین حد بود

ولی جامعه بشدت خطرناکه

من خودم زمان مدرسه ۲ تا خیابون بزرگ هم راه بود تا مدرسه ولی از ۹سالگی تنها رفتم مدرسه

اون زمان جو جامعه خیلی امن تر بود

ولی الان باید تمام جونمون بشه چشم و گوش 

و مواظب پاره تنمون باشیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
به نظرم چند روز باهاش برو اگاهش کن بعد از دور مراقب باش و بزار تنها برع بزار مستقل شه بی دست و پا با ...

خب اتفاق هر لحظه ممکنه پیش بیاد هی میگم بچه رو نندازن تو ماشین خیلی میترسم از طرفی هم میگم امروز نه به هر حال که نمیشه مدام به ما بچسبه باید دیگه خودش تنها باشه و کارهاشو بکنه خواستم با زدن این تاپیک بپرسم ۱۲ سال خوبه برای استقلال یا صبر کنم تا ۱۵ سالگی

خب اتفاق هر لحظه ممکنه پیش بیاد هی میگم بچه رو نندازن تو ماشین خیلی میترسم از طرفی هم میگم امروز نه ...

عزیزم از دور مراقبش باش ب خودشم استرس وارد نکن تا اخر عمر نمیتونی مراقبش باشی اگر محلتون تقریبا امنه دورادور مراقبش باش و بهش بسپر ک زودبیاد خونه و یادش بده طلا اینام نزار اویز کنه 

ببین دختر منم ۱۲ سالشه.من دخترمو ساعت ۲ ظهر تنها میفرستادم بره باشگاه نزدیک خونمون که یه پل زیر گذر داشت اونور پل خیابون یه طرفه ی خیلی باریک پارکم اونجا داره .وقتی اون قضیه ی دختره تو ماشین پیش اومد من تن و بدنم لرزید از اینکه چرا همچین حماقتی کردم. ولی در مورد مدرسه چون تعداد زیادی مادر وبچه توخیابان هستن.من با ماشین میرم دنبالشون چون خیابون یه طرفس باید تا ته خیابون برم.دخترام همیشه تا ته خیابون با دوستاشون تنها میرن بعد من میرم دنبالشون سوارشون میکنم