2777
2789

سلام پسرم ۱۳ سالشه و شبا از ساعت ۱۰ می‌خوابه تا صبح روز بعد ساعت ۱۰ گاهی اوقات ظهرها هم می‌خوابه در حالی که قبلاً کلاً کم خواب بود نمی‌دونم طبیعیه یا نه

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طبیعیه ادم توسن رشدو بلوغ انگارافسرده میشه ....ببرش ی ازمایش کلی بده ک کمبود اهن و ویتامین نباشه وغذ ...

همیشه بیرون میومد ولی الان گر من و پدرش بخوایم بریم بیرون با ما نمیاد و تو خونه می‌مونه

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
الان که تابستانه

دخبر من تابستون خوابش خیلی بهم میریزه یبار ۹ و ۱۰ یبار تا ۳ ۴ هم بیداره  کاش مدرسه زودتر شروع شه خوابش درست شه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دخبر من تابستون خوابش خیلی بهم میریزه یبار ۹ و ۱۰ یبار تا ۳ ۴ هم بیداره کاش مدرسه زودتر شروع شه خوا ...

تو خونه ما خوابیدن نظم داره چون شما ۸ شب میدم و تا ۹ ۹ و نیم وقت دارن که بخوابن

تو خونه ما خوابیدن نظم داره چون شما ۸ شب میدم و تا ۹ ۹ و نیم وقت دارن که بخوابن

تابستون ۹ یکم زود  مخصوصا ما که جنوبی روزها هوا جهنمی فقط شب میشه بیرون بره

ولی برا رشد قدش خوابش تنظیم میکنم زود بخوابه که اصلا نمیشه دوباره بهم میریزه 

چند روز دیگه مدرسه باز بشه درست میشن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

طبیعیه 

دختر منم 13سالشه شبها به خاطر فیلمهای شبکه ای فیلم دیر میخوابه صبح ها هم معمولا تا 11خوابه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

پسر شما احتمالا کم خونی داره یه چکاپ ببرید 

۱۲ ساعت خواب شبانه زیاده برای نوجوان

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️