2777
2789
عنوان

خودکشی پزشکان

98 بازدید | 5 پست

اخیرا خیلی زیاد شده 

چرا پزشکان قدیمی خودکشی نمی کردند ؟؟؟

چون این افراد به پول و جایگاه اجتماعی این رشته علاقه دارند که واردش شدند نه به حرفه و مسیولیت پزشکی
چون این ها  تعریفشون از پزشکی رسیدن به جایی هست که نازشون رو بکشند و این ها هم پول پارو کنند و خوش بگذرونند مسیولیت ها و تعهدات  رشته پزشکی براشون تعریف نشده ، وقتی میرسند بهش میگن این همه اون چیزی بود که از اول براش تلاش کردیم ! انگار خبری نیست ! میشه خودکشی

درسته 

اما الان یه دلیل مهمتر داره 

اونم اینه که قدیما پزشکی خیلی درامد بالایی داشت کادر درمانی بیشتر بود و فشار کمتر 

اما الان پزشکی درامد انچنانی نداره مثل قدیم خیلی شغلا هستن برابرش یا حتی بیشتر در میارن و ظرفیت پزشکیم که هرسال بالاتر میره از طرفیم فکرشو بکن حداقل ۳ سال مدرسه و ۷ سال دانشگاه بعدشم دو سال طرح بگذرونی بعد تازهه شروع کنی به کسب درامد خب جای خودکشی هم داره

درسته اما الان یه دلیل مهمتر داره اونم اینه که قدیما پزشکی خیلی درامد بالایی داشت کادر درمانی بیشتر ...

من هم همینو میگم چون به خاطر پول اومدن نه علاقه به علم پزشکی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من هم همینو میگم چون به خاطر پول اومدن نه علاقه به علم پزشکی

بنظرم علاقه به پزشکی مثل این میمونه که علاقه داشته باشی از یه پیرزن مراقبت کنی که همیشه مریضه و همش با این مریضی باید سرو کله بزنی این واقعا چیزی نیست که کسی علاقه داشته باشه خیلی کمن همچین ادمایی قبول داری؟

بنظرم علاقه به پزشکی مثل این میمونه که علاقه داشته باشی از یه پیرزن مراقبت کنی که همیشه مریضه و همش ...

محیط بیمارستان آلوده، درگیر با بیمار و انواع بیماری و ... این ها را نمی بینند ولی پول را دیدند، آخرش هم میشه خودکشی

محیط بیمارستان آلوده، درگیر با بیمار و انواع بیماری و ... این ها را نمی بینند ولی پول را دیدند، آخرش ...

شاید تازه با واقعیت روبرو شدن اما قبلا بخاطر پول چشم روش میبستن