2777
2789
عنوان

حرف شوهر

193 بازدید | 11 پست

سلام خانمها من و شوهرم و خانواده اش دو ماه پیش دعوای شدیدی افتادیم تو تاپیک قبلیم هست شوهرم دیشب بهم میگه فقط فکر بچه ها بودم ازت طلاق نگرفتم از لحاظ نیاز جنسی هم برام مهم نبود بعد طلاق بیرون کشیده میشدم گفتم موردشور هر چی زنو ببرن ولی فقط دلم برای بچه ها میسوخت منظورش چیه از این حرفش؟

برو با خودش حرف بزن خوب منظورشو بپرس‌...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از خودش بپرس اینجا هر کی قراره یچیز منفی بگه چون حق داره خیلی بی ارزش کرد با این حرفش

دید ناراحت شدم باهاش قهر کردم میکه بعد طلاق منظورم بود کلا تو دعوا خیلی حرف طلاق رو میزنه نمیدونم فکرش نقشه داره چیه خدا میدونه

بعضی وقتا مردا میخوان بسوزونن با حرفاشون ، شايد میخواسته بسوزوندت شایدم جدی بوده ، ازش بپرس 

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 
دید ناراحت شدم باهاش قهر کردم میکه بعد طلاق منظورم بود کلا تو دعوا خیلی حرف طلاق رو میزنه نمیدونم فک ...

چی بگم والا الان دیگ پسرا نمیتونن زندگی کنن و از پس زندگی بر بیان همشون همینطور شدن چند وقت پیش شوهر یکی از فامیلام فوت شد چون نمیتونست عروسی بگیره خونه زندگی درست کنه واسه خانومش

تهدیدت کرده ک دیگه نکن دعوا یا دردو دل کرده

خودش حرف طلاق رو زد چون هر دعوایی پیش میاد میگه دوست داری باش نداری برو اون روزم به پدرم پیام داد برو دنبال کارای طلاق دخترت به منم گفت برو طلاقتو بگیر منم گفتم من مشکل ندارم به آقا برخورد 

چی بگم والا الان دیگ پسرا نمیتونن زندگی کنن و از پس زندگی بر بیان همشون همینطور شدن چند وقت پیش شوهر ...

یه کم نسبت بهش سرد شدم دیشب به خودشم گفتم گفتم پدر مادرم زنده بودن تو انقدر پررو شدی حرف طلاق رو زدی حالا بعد صد و بیست سالشون میدونی کسی رو ندارم خدا خیر کنه

یه کم نسبت بهش سرد شدم دیشب به خودشم گفتم گفتم پدر مادرم زنده بودن تو انقدر پررو شدی حرف طلاق رو زدی ...

چرا آدما کنار هم درست حسابی زندگی نمیکنن این حرفا چیه مردا از دهنشون در میاد