2777
2789
سلام عزیزم شمام بینیت کج بود خوب شد؟منم اینطوری هستمتورو خدا باید چیکار کنم؟

سلام عزیزم من الان شده شیش ماه هم کج بود هم سوراخ بینی یکی کوچیکه یکی بزرگ بود اما دکتر گفت اصلا بهش فکر نکن شیش ماه بشه خوب میشه .خوب شده کج نیست اصلا سوراخ بینی یک اندازه شدن فقط نوک ببینیم هنوز بزرگه که گفتش ورمه و کلا یک سال طول میکشه که شکل نهایی رو نشون بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من الان شده شیش ماه هم کج بود هم سوراخ بینی یکی کوچیکه یکی بزرگ بود اما دکتر گفت اصلا بهش ...

خداروشکر ک شما خوب شدید

الهی ب همین وقت و ساعت قسم منم خوب شم

خیلی حالم بده

بینی شما از کجا و چطوری کج بود؟

از کی شروع ب خوب شدن کرد؟

خداروشکر ک شما خوب شدیدالهی ب همین وقت و ساعت قسم منم خوب شم خیلی حالم بدهبینی شما از کجا و چطوری کج ...

عکس فرستادم

تا شیش ماه از تیغه هر بار یه طرفش کج بود .تا شیش ماه رو در کردم خوب شد اما نوک ببینیم الان ورمه گفتش تا یک سال زمان میبره بینیت کامل خوب بشه

سلام عزیزم من الان شده شیش ماه هم کج بود هم سوراخ بینی یکی کوچیکه یکی بزرگ بود اما دکتر گفت اصلا بهش ...

بینی من تیغه ۱ سمتش فرو رفته هست

۱ سمت دیگه برآمده

نمیدونم مشکل از چیه

بینی من تیغه ۱ سمتش فرو رفته هست۱ سمت دیگه برآمده نمیدونم مشکل از چیه

ورمه این عزیزم اصلا بهش توجه نکن

عکس ندارم از اوایل اما مال منم همینطور بود شوهرم عصبی هی میگفت صورتت رو نابود کردی الان میگه خوب شد عمل کردی چقدر خوب شده

نه من از زمانی ک گچ برداشتم فقط ب ۱ سمت کجهاونم خیلی زیاد

اره خوب میگم مال منم همینطور بود و این ادامه داره یبار طرف راست ورمه چپ خوبه یبار چپ ورمه راست خوبه اصلا برات مهم نباشه

ورمه این عزیزم اصلا بهش توجه نکن عکس ندارم از اوایل اما مال منم همینطور بود شوهرم عصبی هی میگفت صورت ...

برا من خیلی زیاده

تو خیابون مردم متوجه میشن میخندن

طاقت ندارم از خونه برم بیرون

۷مهر بهم نوبت داده ک میشه دو ماهگی یعنی ممکنه صتف بشه؟

اسم دکترتون چیه

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .