2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۷مهر بهم نوبت داده ک میشه دو ماهگی یعنی ممکنه صتف بشه؟

برات عکس فرستادم میاد کمی دیگه من هر کس ببینیم رو میبینن با این که ورمه میگن عالی شده چون دست کاری نکردم و هر روز چسب ببینیم و عوض کردم خودم .خیلی رعایت کن تا خوب در بیاد

اره بابا خوب میشه نگران نباششیوه چسب زدن مهمه حواست باشه

چسبو طبق چیزی ک خودش گفته میزنم اما ی سری ها میگن بخاطر اینکه کجه اون قسمت کجی رو یکم بکش اون سکت ک صاف بشه اما من میترسم اینجوری کنم

مال من همین دو روز پیش شوهرم گفت. وای کجه🫠عادی گفتم نترس خوب میشه فردا برو دکارت ببینه اما ورمه.مگه ...

نه غضروف نزاشته اصلاا ولی خب میگم شاید غضروف بینی خودم رو کج کذاشته 

چسبو طبق چیزی ک خودش گفته میزنم اما ی سری ها میگن بخاطر اینکه کجه اون قسمت کجی رو یکم بکش اون سکت ک ...

اره اون سمت یکم محکم تره چسب میخوره ،تو درمانگاه ها هستن کسایی که چسب میزنن چن بار برات بزنه حسابش میاد دستت

برات عکس فرستادم میاد کمی دیگه من هر کس ببینیم رو میبینن با این که ورمه میگن عالی شده چون دست کاری ن ...

بعنی عشقم تو چن وقت عمل کردی؟و اینکه از روز اول کج بود اللن بهتر شده ؟تروخدا ی توضیح کلی بده دلم روشن بشه لاقل

اره اون سمت یکم محکم تره چسب میخوره ،تو درمانگاه ها هستن کسایی که چسب میزنن چن بار برات بزنه حسابش م ...

چی بگم ولا بخدا دارم دیونه میشم فقط میخوام یکی مث خودم باشه ک دلداریم بده هرروز افسوس دارم میخورم ک چرا اینکارو کردم با خودم چون بینی خودم مشکلی نداشت من با ورمش اصلا مشکلی ندارم اما اینکه کجه میترسم هرروز با استرس بیدار میشم 

واینکه اوایل چون آدم خودش نمیتونه چسب بزنه یکم ورم بینی نامتقارن میشه

اخه من دقیقا اتل رو ک دراوردم دیدم بینی کجه خودش گف ورم الان ۱ماه و دو هفته میگذره هنوزم ب همون سمت یکمی کمتر شده از نظز خودم اما بقیه میگن هنوز کج