2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان سه ماه عمل کردم تا یک سال اینطوریه یا سوراخ بینی نامتقارن هستن یا بینی کجه همش ورمه نترس

وایی جدیی؟؟؟اخه من از روز اتل کلا کج ی طرفی نوکش دستم میزنم نمیدونم انگار کلا حس نمیکنم ورم انگار غضروف اخه دکترمم دکتر بدی نیست عالیه خودمم خیلی رعایت کرذم ولی افسرده شدم دیگه

من الان سه ماه عمل کردم تا یک سال اینطوریه یا سوراخ بینی نامتقارن هستن یا بینی کجه همش ورمه نترس

اخه من اون سکتی ک کج هم سوراخش یکم بزرگتر همم نوک ب اون سمت رفته کلا انگار پیچ خورده نمیدونم چطوری بگم همه مسخرم میکنن😭

وایی جدیی؟؟؟اخه من از روز اتل کلا کج ی طرفی نوکش دستم میزنم نمیدونم انگار کلا حس نمیکنم ورم انگار غض ...

نه اصلا دست کاری نکن خیلی خطرناکه شله بینی چسب هم درست بزن حتما خیلی مهمه چسب زدن و هر روز چند بار با سروم بشور بینیت رو و کاری نداشته باش بهش سه ماه دیگه ورم می‌خوابه اما تا یک سال طول می‌کشه که نتیجه نهایی رو ببینی

نه اصلا دست کاری نکن خیلی خطرناکه شله بینی چسب هم درست بزن حتما خیلی مهمه چسب زدن و هر روز چند بار ب ...

بعنی الان مال توام از جلو کج اخه من چون از روز اول تغییری نکرده میترسم

اخه من اون سکتی ک کج هم سوراخش یکم بزرگتر همم نوک ب اون سمت رفته کلا انگار پیچ خورده نمیدونم چطوری ب ...

عزیزم ممکنه ورم یکطرفه باشه یه ماه اصلا وقت قضاوت بینی نیست

منم یکسال پیش این تاپیکو زدم