2777
2789

بپرس ، ولی فقط مال تو رو جواب میدم عزیزم 🌷 

سریع هم میرم بخوابم .😂

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

حسین حسش بمن چیه؟قصد جلو اومدنو داره؟کی قدم اولو برمیداره؟

خوشش میاد ازت . بسیار دو دله ، تو یه پارک تصورتون کردم 😂 اگه بیاد تا دو ماه دیگه میاد . ولی ازدواج نمکینن.

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

میدونه منم نسبت بهش حس دارم؟

نه، دودله .

ولی اگه بدونه خیلی هیجان زده میشه😂

خوشش میاد ازت . بسیار دو دله ، تو یه پارک تصورتون کردم 😂 اگه بیاد تا دو ماه دیگه میاد . ولی ازدواج ...

ینی دیدارمون تو‌ پارکه؟

منو چجور دختری میبینه؟چه فکری راجبم داره؟

نه، دودله .ولی اگه بدونه خیلی هیجان زده میشه😂

طاها کی پیام میده 

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/