2777
2789
عنوان

ناباروری و کلینیک های ناباروری

289 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من بعد 3سال و نیم تلاش برا بارداری و همچنین دکتر بهم زیاد قرص و امپول داد تا نتیحه بگیرم ولی خبری نیس. ان شاء الله خدا ب هممون ی فرزند شلوغ بده. ولی دوستان اگه کسی تا ب حال رفته کلینیک یا این مراکز تخصصی ناباروری یا تعریفی چیزی شنیده، لطفاً ب من هم بگید ی مدت همسرم میگه بریم این مراکز تخصصی مثل رویان ابن سیناو...

💔Ί Ħฮŧє Ǖ✌️ Ί ℓơvє U 💔I hate that I love u

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم رویان وقت دادن واسه عمل شوهرم واریکوسل داشت واسه ۲ماه بعد 

دوست شوهرم آمد وگفت بیا پیشه یه دکتر دیگه بریم عمل کن نتیجه میگیری ما رفتیم ۵تومن خرج کردیم هیچ نتیجه ای نداد گذشت و ۲سال بعدش دوباره دکتر رفتیم گفت واریکوسل داره دوباره باید عمل شه دوباره ۵تومن دادیم اینبار اسپرمش ۰شد الان خیلی پشیمانونم میگم ای کاش همون رویان میرفتم 

این تجربه من بود مرکز ناباروری بهتره

میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستی 😢😢😢😢😢

منم دی رفتم رویان مشهد پرونده تشکیل دادم اون ماه بهم آمپول سینال آف داد دور ناف وعضلانی که بهمن نتیجه نگرفتم دیگه قبل عید شد نرفتم حالامیخوام نزدیک پریم برم دوباره 

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏

مشهد، بلوار وکیل آباد، بلوار کوثر شمالی، کوثر شمالی 8، مرکز درمان ناباروری نوین

تلفن: 05138833888

وبسایت ما را دنبال کنید :

ارتباط از طریق ایمیل :

novin.infertilitycenter@gmail.com

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
همش پیشه یه دکتر رفتی یانه؟ ؟؟

پیش دوتا متخصص زنان و ی دکتر دیگه ک تخصصش همیوپاتی بود برای سیاتیکم میرفتم. البته دو تا دکتر زنان رو بکوووب میرم. 

مشکلت چیه

والا من و همسرم سالمیم. ولی موندم چرا نمیشه. والا از این امپول و قرص های تحریک تخمکگذاری و... هم با دوز های مختلف استفاده کردم و فولیکول اای خووبی هم داشتم و شوهرمم اسپرمش تعداد زیادی داره و تحرکشون هم خوووبه. ولی خدا هنوووز ب ما فرزندی نداده. بیشتر حرف مردم رو اعصابمونه. خدا خودش حاجت روا کنه همه ی منتظرا رووو