2777
2789
عنوان

خوابگاه

145 بازدید | 16 پست

واقعا اینقدر خوابگاه بده؟!!؟!

همه میگن بده و افتضاح هست 

میگن از شهر بزرگ نرید شهر کوچیک اما وقتی اونجا میتونی بری دانشگاه خوب و بعدش شغل هم داری 

بازم اشتباهه؟

اتفاقا خوابگاه شهر کوچک بهتره 

ولی شهر بزرگ باید خوابگاه خصوصی بری 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از شهر بزرگ رفتم شهر کوچیک

یه خوابگاه داغون که حتی بیشتر وقتا آب گرم هم نداره

رشته زیاد خوبی هم نمیخونم که به آینده امیدوار باشم

ولی بازم اصلا پشیمون نیستم چون چیزای زیادی یاد گرفتم

Türk qızı اون آرزوش ۲۰۷ مشکی بود نه قبر مشکی...

اتفاقا خوابگاه شهر کوچک بهتره ولی شهر بزرگ باید خوابگاه خصوصی بری

دقیقا 

به این فکر میکنم که توی شهر کوچیک مزاحمت ها کمتره چون همه میشناسن که فلانی پسره اون خانواده هست 

البته شاید اشتباه باشه تصورم 

هزینه های زندگی خیلی کمتر از شهر بزرگ هست 

شهر بزرگ هستم نیاز نیست برم خوابگاه 

من از شهر بزرگ رفتم شهر کوچیکیه خوابگاه داغون که حتی بیشتر وقتا آب گرم هم ندارهرشته زیاد خوبی هم نمی ...

مرسی عزیزم

میتونم بپرسم چه شهری رفتی و چه رشته ی داری می‌خونی ؟

دقیقا به این فکر میکنم که توی شهر کوچیک مزاحمت ها کمتره چون همه میشناسن که فلانی پسره اون خانواده هس ...

من دخترم تو یه شهر کوچک فرستادم خوابگاه عالی بود تعداد کمتر بود واقعا همه همدیگر می‌شناختن اگه پسر یکی مزاحم دخترا میشد همه می‌فهمیدن باباش کیه و جرعت مزاحمت نداشتن غذا های خوبی میدادن حتی خانواده بچه ها هم میشناختم 

ولی وقتی خوابگاه مرکز استان رفت با اینکه خصوصی بود متاسفانه هم اتاقی هاش کار جالبی انجام نمی‌دادن 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن