2777
2789
عنوان

تاپیکم ثبت میشه

108 بازدید | 11 پست

اگه ثبت میشه پس چرا کسی نیست من رو راهنمایی کنه.من دیگه رد دادم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

چیه درخواستت

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیه درخواستت

تو تاپیک های قبلیم هست یکی در مورد اجاق گاز سوال کردم .یه مورد درباره فروش محصولات پوستی

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

[QUOTE=394588364]تو تاپیک های قبلیم هست یکی در مورد اجاق گاز سوال کردم .یه مورد درباره فروش محصولات پوس

ساعت های شلوغ بزن 

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

چیشده

تو تاپیک های قبلیم هست یکی در مورد اجاق گاز که اجاق گاز استیل خوبه یا نه، یکی هم در مورد فروش محصولات پوستی که میگم کلاهبرداری نیست مثل شرکت هرمی یکی از همسایه ها بهم پیشنهاد داده

[QUOTE=394588364]تو تاپیک های قبلیم هست یکی در مورد اجاق گاز سوال کردم .یه مورد درباره فروش محصولات ...

آخه اون موقع هم زدم کسی نبود

تو تاپیک های قبلیم هست یکی در مورد اجاق گاز که اجاق گاز استیل خوبه یا نه، یکی هم در مورد فروش محصولا ...

من خودم شیشه ای رو بیشتر می‌پسندم موندم به سلیقه ات دیگه عزیزم

من هم گاز شیشه ای داشتم هم استیل که از استيل راضی بودم

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

چون اکثرا دنبال تاپیک های خواهرشوهر مادرشوهریم😂

بعد خودشون میگن چرا تاپیک تکراری می‌زنید.یعنی این تاپیک خواهر شوهر و مادر شوهر جدید که هر روز هزار تا این این مدل تاپیک ها تو اینجا هست