2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای انتقالی رتبت باید از رتبه آخرین قبولی رشتت توی دانشگاه مقصد بهتر باشه. میتونی مهمونب بگیری برای دانشگاه مقصدت ولی فکر کنم محدودیت داره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

ببین کلا برای رشته های تجربی این قضیه سخته و تا حد خیلی زیادی ناممکن ، الان من همین الان مشکلم اینه ، یه سال اومدم شهرستان ک بعدش مهمان شم(برای تهران کلا انتقالی نمیدن و ممنوعه) الان دارم خودمو میکشم دانشگاه مبدا ک شهرستان باشه قبول نمیکنه ، چه برسه دانشگاه تهران 

تنها راهی ک هست واقعا یه پارتی کلفته ک نه رو حرفش نباشه و اونایی ک داشتن یا اصلا دانشگاه شهرستان رو یه روز هم سر کلاساش ننشستن و اومدن تهران ، یا طرف یه ترم خوند و مهمانی رو گرفت ، ولی به شرط پارتی ، وگرنه روی این قضیه حساب نکن

الان موندم دوباره کنکور بدم یا نه و الان واقعا می خوام بمیرممم

درخواست ندین ک گزارش میزنم

بله

از دانشگاه سطح پایین تر به دانشگاه سطح بالاتر سخته 

ولی یه چند نفر هستن تو دانشگاه ما که با پارتی بازی از شهر کوچیک تر اومدن دانشگاه تهران ولی خب دو برابر شهریه میدن هم شهریه اون طرفو هم شهریه این طرفو

غم بی پایانم🖤     

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز