2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

روت بشه یا نشه یک فشاری روت میاد که صدات تا هفت آسمون ناخداگاه بره

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

خودت داد میزنی بی حسی هم هست 

درد داره ولی بعدش سرپا میشی زود و راحت تره پروسه درمانت

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

و اینکه سرکلاژم شبی یه شیاف و هفته ای یه امپول پروژسترون میزنم!فک کنم باعث شه زایمان طبیعی پر دردی د ...

فک کنم سز بشی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من وقتی زایمان کردم تختمو بردن بیرون کنار یه خانومه بود رنگش زرد بی حال

من دو لپی داشتم غذا میخوردم

خانومه با بی حالی پرسید سزارین بودی؟

گفتم سزارین بودم که الان با پنبه لَبمو فقط تَر میکردن نمیتونستم تکون بخورم، با تعجب گفت طبیعی بودی؟گفتم بله، گفت پسر چرا هیچ صدای جیغی نمیومد

چون اون ساعت فقط منو اون خانوم زایمان طبیعی بودیم با یه سزارینی