2777
2789
عنوان

تهوع بارداری

366 بازدید | 24 پست

سال نو همتون مبارک مامانا با تجربه تهوع بارداریتون تا چند هفته ادامه داشت من هفده هفته و سه روزم همچنان تهوع ادامه داره گلوم زخم شده تلخه زرداب میاد این قد پدرم در اومده کی تموم میشه 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
من هنوزم دارم دیمیترون میخورم .به مرور کم میشه

وایییی یعنی تا آخر هست ای خدا 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا تا ۳ الی ۴ ماهگی میگن ویار ادامه داره

من خودم اصلا ویار نداشتم

از اول بارداری همش سیرابی خوردم

خیلی خیلی تاثیر داره

با یکم‌جو بپز که لعاب بده و با آبلیمو بخور

هفته ای دو بار 

خیلی عالیه

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
معمولا تا ۳ الی ۴ ماهگی میگن ویار ادامه داره من خودم اصلا ویار نداشتم از اول بارداری همش سیرابی خو ...

من اصلا از کنار سیرابی نمیتونم رد بشم اصلا یعنی هنوز زمان هست واسم که قطع بشه الان چهار ماه دیگه فک کنم 

من سر أولي تا روز زايمانم به بدترين شكلش داشتم اين يكي شديدترم هست😓😓😓😓

ای جونم انشاا... خوب بشی خیلی سخته

نینیه اولته؟

یه سقط دوماه و نیم داشتم این بعد یه سال و نیم باردار شدم توکل به خدا بمونه برام میشه اولی دوستم