2777
2789
دقیقا, یک هفته دیگه ازمایش بده واینکه علائم بارداری نداری؟

دارم خیلییی. همش سر کیجه ، سبنه هام سفت شده و ببخسید ترشحات ابکی زیاااااد که هر لحظه فکر میکنم پریود سدم و حساسیت به بو. نصف شب از گشنگی بیدار میشم همیناست فعلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ازمایشگاه دیگه برو و تیتر بتا بده

الان زود نیست؟؟ دیروز عصر دادم، خودم فکر میکردم بتا ۱۰۰ به بالا باسه با شرایط من اما ۲ بود . میخوام بزارم هفته بعد مه اگه بالا نرفته بود پروژسترون بزنم. شنبه دیکه میشه ۳۰ روزه پریود نشدم

یعنی باور کنم؟؟ اخه بتا ۲ بعد ۲۳ روز خیلییییییی‌ کمه. بیشتر شبیهه کسایی هستم که ۳ روز عقب انداختن ، ...

خیره انشاالله 

عجیبه ولی بیبی چک مثبت پررنگه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

من الان باردارم و سه ماهمه. بی بی مثبت شد صبح ازمایش دادم منفی بود بعد از ظهر۳۲شد دو روز بعد۶۴شد چهار روز بعد۲۱۳شد

😂😂

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
من الان باردارم و سه ماهمه. بی بی مثبت شد صبح ازمایش دادم منفی بود بعد از ظهر۳۲شد دو روز بعد۶۴شد چها ...

من حتی الان نمیدونم با ۲۳ روز تاخیر و بی بی مثبت شده بعد از ۲۱ روز تاخیر و از منفی دقیقا جیکاره ام😂😂😂

من الان باردارم و سه ماهمه. بی بی مثبت شد صبح ازمایش دادم منفی بود بعد از ظهر۳۲شد دو روز بعد۶۴شد چها ...

بی چک شما چند وقت بعد مثبت شد،،؟؟؟ از رو یکجا دادین یا جاهای مختلف؟