2777
2789
عنوان

برا شما هم اتفاق افتاده ❓

97 بازدید | 13 پست

یه دوستی داشتم دوران دبیرستان، بعد مدرسمون که تموم شد من رفتم شهر دیگه ای. ولی بعد از چندسال برگشتم🛣️

حالا این دوست دبیرستانیم در به در دنبال شمارم میگشت ، سراغمو از همه میگیرفت ، خیلی دنبالم بود که پیدام کنه. پیغام پسغوم به اینو اون تا شمارمو پیدا کرد. بعد ارتباط شروع شد چندبار بیرون رفتیم، اولش ارتباطمون خوب بود تحویل میگرفت. اون شاغل بود من نبودم واسه همین همیشه حوصلم سر میرفت و دوس داشتم بریم بیرون، هر چند روز یکبار پیشقدم میشدم میگفتم بریم بیرون، یا سرما میخورد خیلی بهش اهمیت میدادم حتی جوری که بهش سر میزدم وقتی حالش خوب نبود، تحویلش میگرفتم.... دیگه جوری شد همیشه من پیشقدم میشدم و زود به زود هم پیشقدم میشدم،🥀

کم کم این ادمی که خیلی دنبالم بود دیدم فاصله گرفت ارتباطمون یکطرفه شد، یعنی فکر کرد کی هست! یعنی منو به چشم یک ادم بی ارزش دید خودشو باارزش 😒جوری که پیام میدادم سین نمیکرد تا چند روز، یا حتی سین میکرد جواب نمیداد‌.

فهمیدم که نباید به ادمای بی ارزش ارزش داد چون خودشونو گم میکنن.

برا شما پیش اومده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدااااا من خیلی تو دوستیابی ضعیفم کلاً تنها هستم متاسفانه الانم دخترمم اینطوریه ولش کن بابا اصلاً ...

پاک کردم خیلی وقته.

خیلی زشته دوست قدیمیت پیام بده تا چند روز سین نکنی یا سین کنی جواب ندی.

خیلی بهم برمیخورد که چرا داره اینطوری رفتار میکنه

پاک کردم خیلی وقته.خیلی زشته دوست قدیمیت پیام بده تا چند روز سین نکنی یا سین کنی جواب ندی.خیلی بهم ب ...

ناراحت نشو شخصیت خودشو نشون داده  همه جور ادمی تو دنیا هست سعی کن بهش فکر نکنی 

رابطتون یکطرفه شده بود؟

ن خیلی خودمو جلوش کوچک کردم الان ک فک میکنم چقد بدبخت بودم.خیلی با رفتاراش بهم میفهوند ازم بالاتر وسرتره من توجه نمیکردم.همش دنبالش بودم بعدشم کم رنگ شد دوستیمون دیگ ترکش کردم

ن خیلی خودمو جلوش کوچک کردم الان ک فک میکنم چقد بدبخت بودم.خیلی با رفتاراش بهم میفهوند ازم بالاتر وس ...

کاش خودتو کوچیک نمیکردی منم با رابطه یکطرفه ای که پیش بردم خودمو کوچیک کردم که پشیمونم اونموقع ها تجربه نداشتم ( البته رابطه اولش دو طرفه بود خیلی هم ذوق داشت ) دیگه به اون مهلت نمیدادم پیشقدم شه تهش فکر کرد کیه