2777
2789
عنوان

تعبیر خواب گریه تو حرم امام رضاا

161 بازدید | 15 پست

بچه ها من با هزار سختی و مشکل تونستم امسال برم مشهد خبلییییی بهم سخت گذشت خیلییییی ..

جوری که وقتی رفتم زیارت به امام رضا گفتم چقدر اذیتم کردی آخه آخه چرا ! 

بعد دیشب من خواب دیدم که رفتم مشهد و رفتم و می‌خوام برم زیارت خیلیییییییی گریه میکردم از اینکه دوباره طلبیده شدم امام رضا خیلی حس خوبی بود 

ولی انگار گم شدم و رفتم یه شهر دیگه 

اینجوری بود که تو خواب گریه میکردم میگفتم آخه خدا آخه امام رضا چرا همه چیز من با سختی و مشکله چرا همیشه باید کلی زجر بکشم تا به چیزی برسم آخه ایندفعه چرا ؟؟ 

دیگه به هر سختب بود تو خواب دوباره رفتم مشهد ولی دیگه به حرم نرفتم و بیدار شدم 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی میگفت بعد خواب بگو...بارالها خواب دیدم،یا محمد خیر گردان،یا علی تعبیر کن...

من خیلی دوست داشتم

ببین خواب حجت نیست...خوابای ما از خیلی چیزا تاثیر میگیره.به سختی خواب صادقه ببینیم.

هر چی دیدی،بگو خیره ان شاالله،یا صدقه بده.

انشالله حاجت روایی

انشالله🥲

دیگه کسی نیست که بهش رو نزده باشم 

کاش حداقل یکی حاجت رواییمو از خدا بگیره

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

یکی میگفت بعد خواب بگو...بارالها خواب دیدم،یا محمد خیر گردان،یا علی تعبیر کن...من خیلی دوست داشتمببی ...

خیلی حس خوبی تو خواب ک رفتم حرم ولی بعدش .....

ولی کاش هرشب از این خوابا دید

گریه و ناراحتی در خواب به معنی شادی و خوشحالی فکنم یه خوشحالی تورراه داری

کاش همین باشه دلم روشنه 

ترک ناشکری برای شما تو خواب اومده و ترک کنین و خواسته های قلبیت رو اززخالقت پرودگارت بخواه

از خدا هم که می‌خوام ولی کسایی رو واسطه میکنم که خدا می‌تونه حرفشونو زمین بزنه ! 

عزیزم فک میکنم اهل سنت باشی نه؟ 

خیلی حس خوبی تو خواب ک رفتم حرم ولی بعدش .....ولی کاش هرشب از این خوابا دید

آره..ولی شاید کم میبینیم،که وابسته نشیم...

دوستم شبا قبل خواب..به جای فکر و خیال...تصور میکرد رفته تو حرم زیارت..کار جالبی بود.

آره..ولی شاید کم میبینیم،که وابسته نشیم...دوستم شبا قبل خواب..به جای فکر و خیال...تصور میکرد رفته تو ...

چ خوب منم باید امشب ب جای فکر و خیال الکی همین کارو بکنم 

انشالله🥲دیگه کسی نیست که بهش رو نزده باشم کاش حداقل یکی حاجت رواییمو از خدا بگیره

مثل من بخدا

حتی بچه هامم هر کی میبینن میگه توروخدا برامون دلا کن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

از خدا هم که می‌خوام ولی کسایی رو واسطه میکنم که خدا می‌تونه حرفشونو زمین بزنه ! عزیزم فک میکنم اهل ...

نه اهل شیعه هستم 

همین ک آدم دهنش باز میکنه میگه ک از خدا خواسته هات بخواه همه میگن کورد هستی سنی هستی 

خب از خالقت بخواه تو .با قران خوندم و ذکر الله غفور گفتن انقدر خودت پاک کن ک خودت بخوای کالبد روحیت مستقیم ب خدا وصل میشه 

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹