2777
2789
عنوان

زال🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 60 پست
تا سه سالگی اینجوری بودمسفید... موی سفید... موژه سفید.. مامانم میگفت... هیشکی بغلت نمیکرد😥ازت میتر ...

واااا خالههههه

من پری ببینم از خوش حالی سکته میکنم 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

واااا خالهههههمن پری ببینم از خوش حالی سکته میکنم

اون وقتا چون ما تو جنگ بودیم.

به  ماها میگفتن جن زده..

الان خیلی دورع زمونه بهتر شده.

با این رسانه ها مردم  دیدشون بالا رفته..

منم خودمو  ندیدم.ـــ حتی عکاسی هم بردن منو..انقد سفید بودم چون عکسا سیاه سفیده  اصلا دیده نمیشم... یه لباس بدون ادم بعل مامانمم.

خدابیامرزع مامانموو... خیلی حرص منو خورد

از سفید یدفه شدم زرد..الان گندمی با موهای خرمایی.

ولی ابجی بزرگم نصف موهاش کامل سفیده...رنگم اصلا نمیگیرن ... 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون وقتا چون ما تو جنگ بودیم.به ماها میگفتن جن زده..الان خیلی دورع زمونه بهتر شده.با این رسانه ها م ...

خاله خیلی قشنگهههه

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

خاله خیلی قشنگهههه

اره خیلی.. انگار مامانم خیلی اذیت میشد انگار 

دوست داشتم اونجور میموندم.. ولی خدا نخواست انگار.... یه همسایه داریم دخترش انیجوریه... زیاد نمیاردش بیرون.. میگه مسخرش میکنن😥ولی من گاهی میرم بهش سر میزنم.. براش هدیه میبرم.. میگم انگا بچگی خودمه.. 

شنیدم میخوان برن از پیشمون... خیلی ناراحت شدم... 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

اره خیلی.. انگار مامانم خیلی اذیت میشد انگار دوست داشتم اونجور میموندم.. ولی خدا نخواست انگار.... یه ...

هی خاله

میدونی چیه؟

من برام مهم نیست متفاوت باشم 

واقعا خوشحالم میشم

بنظرم تفاوت انسان رو می‌سازه 

هی خالهمیدونی چیه؟من برام مهم نیست متفاوت باشم واقعا خوشحالم میشمبنظرم تفاوت انسان رو می‌سازه

اره  بخدا 

میدونی چرا از من فرار میکنن

چون من بعضی  اتفاقا برام از قبل الهام میشه

بعد در موردش بهشون میگم... میگن تو پیگویی میکنی. 

بخدا هیچکدومم   نیست.. یه اتفاقایی میشه که از قبل میفهمم

در موردش به یکی میگم بعد ک بهش می رسه میگفت تو جادومون میکنی.. 😇

بخدا ک حالمو  دوست دارم 

اره بخدا میدونی چرا از من فرار میکننچون من بعضی اتفاقا برام از قبل الهام میشهبعد در موردش بهشون می ...

دقیقا خاله

انسان دیگه کسی خارج از اون چیزی که میخوان باشه 

باهاش مشکل دارن

دقیقا خالهانسان دیگه کسی خارج از اون چیزی که میخوان باشه باهاش مشکل دارن

اره دیگه 

کلی میرن پول میدن یکی براشون در کتاب باز کنن

ک من اصلا اونا رو قبول ندارم

ولی من یچی بهشون میگم  ، میگن پیشگویی یا دعا نویسی  میکنی 😐

اره دیگه کلی میرن پول میدن یکی براشون در کتاب باز کننک من اصلا اونا رو قبول ندارمولی من یچی بهشون می ...

دقیقااا 

اصلا لیاقتشو ندارن

م مUOTE=394749079]دقیقااا اصلا لیاقتشو ندارن[/QUOTE]چقد خوبه هم نظر می 😘😘

اره🥹