2777
2789
عنوان

زال🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 60 پست
خوشگلن ولی من هیچ وقت دلم نمیخواست تا این حد متفاوت از بقیه باشم...

تفاوت تورو تشکیل میده

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارکیدهمن پرنسس ارکیده هام😂😂💞💞💞

وای ارکیده 

وایب چین رو میده 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

اره در میاد . ولی خواهرمم قرص اعصاب میخوره

وا من باشم خوشحالم میشم خدا بهم پری زمستونی داده

یه کتاب خونه ای میرم 

کتاب دار یه پری زمستونیه 

انقدر قشنگه

وا من باشم خوشحالم میشم خدا بهم پری زمستونی دادهیه کتاب خونه ای میرم کتاب دار یه پری زمستونیه انقدر ...

بوی عشق میاد

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

نازن اما خب سختی های خودشو هم داره

اهوم

اره متاسفانه ولیخیلی زیبان

خیلی خوشگلن

حتی بعضیا چشماشون بنفشه😍

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک