2777
2789

با آرایش کاورش کن

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی بد میشه کهحالت تورم داره

اگه آرایشگاه بری میدونن چیکارش کنن

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

متاسفانه تاپیکای جنجالی بازخورد بیشتری داره تا راهکارفقط بالاتر یه خانمی گفتن با میکاپ کاور کنم

ولشون اینا فقط میرن تاپیک مادرشوهر خواهر شوهر اصلا به این فکر نمیکنن شاید یکی کار واجب داشته باشه

برنو از ایلم نمی گردد جدا لُر نمی‌ترسد ز چیزی جز خدا...🔥               اکانت مشترک دو تا دوست هست 💙🌱

راهی نیست از بین برن تک و توک؟

آب زیاد بخور فقط

ولشون اینا فقط میرن تاپیک مادرشوهر خواهر شوهر اصلا به این فکر نمیکنن شاید یکی کار واجب داشته باشه

واقعا امروز هر راهی امتحان کردم الان صورتم قرمز شده انقد محلول زدم بهش بازم...