2777
2789
عنوان

ب خاطر قابلمه بهش فحش داد

306 بازدید | 16 پست

بچه ها این مرد هر روز پفیلا درست میکنه . منم برای اینکه  قابلمه های من خراب نشه بهش یه قابلمه گفتم با همون درست میکرد هرروز . اخه من تازه اینارو خریدم . گرونم خریدم. روشون حساسم ‌.روکش گرانیتن نمیخوام خط بیفته وگرنه خط میفته بلااستفاده میشن . دیگه الان دیدم قابلمه نو منو برداشته توش پفیلا داره درست میکنه . دیدم اتیش از تو قابلمه زد بیرون. شعله شو زیاد میکنه اخه . همیشه پفیلادرست کردنی هم ته قابلمه رو میسوزونه هر بار . منم گفتم وای اینو چرا برداشتی . اونم داد زد گفت اه زندگی ک ی ری . بعد قابلمه رو چپه کرد تو سینگ  . رفت تو اتاقم با داد و بیداد درم کوبوند . پسرمم ترسید طفلی . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون که روانیه کاری ندارم اما بچه ها واقعا ادم های غر غرو که زندگی رو سخت میگیرن رو مخن 

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

شتتتتت به تمام معنا دهنم باز موند

قابلمه های ما خانوما خط قرمز هستش 

البته من هنوز ندارم ولی سر قابلمه های مامانم غیرتی میشم😂😂😂😂😂

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

خیلی اعصابم خورده . خب طبیعی نیس رو قابلمه های گرانیتی حساسم ؟ گرون خریدم خب . خودم با سلیقه نگه مید ...

غر نزن خراب کرد بگو برات یکی دیگه بخره چون خودش خراب کرده اگه نمیتونه بخره هم دست نزنه

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

چی میگی تو اعصابم خرد میکنی . غر هم بزنم حقشه اون بیکاره با پول خودم خریدم ن اون

پیامو درست بخون بعد هار شو 

حق کاملا با شماس منم حساسم ادم سلامتیش مهمتر از چندتا دونه پفیلاس

دقیقا منم ب خاطرهمین میگم . خط میفته دلم نمیاد غذا بپزم باهاشون مخصوصا ک بچه دارم  .یه قابلمه روحی از قبل داده بودم بهش هر روز تو اون یپخت امروز انگار خواست منو حرص بده