بچه ها این مرد هر روز پفیلا درست میکنه . منم برای اینکه قابلمه های من خراب نشه بهش یه قابلمه گفتم با همون درست میکرد هرروز . اخه من تازه اینارو خریدم . گرونم خریدم. روشون حساسم .روکش گرانیتن نمیخوام خط بیفته وگرنه خط میفته بلااستفاده میشن . دیگه الان دیدم قابلمه نو منو برداشته توش پفیلا داره درست میکنه . دیدم اتیش از تو قابلمه زد بیرون. شعله شو زیاد میکنه اخه . همیشه پفیلادرست کردنی هم ته قابلمه رو میسوزونه هر بار . منم گفتم وای اینو چرا برداشتی . اونم داد زد گفت اه زندگی ک ی ری . بعد قابلمه رو چپه کرد تو سینگ . رفت تو اتاقم با داد و بیداد درم کوبوند . پسرمم ترسید طفلی .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حق کاملا با شماس منم حساسم ادم سلامتیش مهمتر از چندتا دونه پفیلاس
دقیقا منم ب خاطرهمین میگم . خط میفته دلم نمیاد غذا بپزم باهاشون مخصوصا ک بچه دارم .یه قابلمه روحی از قبل داده بودم بهش هر روز تو اون یپخت امروز انگار خواست منو حرص بده