2777
2789
عنوان

به چه امیدی زندگی میکنید❔

127 بازدید | 15 پست

چی باعث میشه که هرروز صبح بخاطرش چشم از خواب باژ کنید و براش انگیزه داشته باشین و تلاش کنین؟

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم یجورایی به نیهیلیسم(پوچ گرایی) رسیدم

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

خب فعلا که خیلی بی انگیزه ام و دنبال انگیزه ام

منم ولی برا هیچی انگیزه ندارم

به امید دیدن خواهرزاده هام...به امید اینکه یه روز همه چی خوب میشه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

دقیقا منم نمیدونم اصن برای چی زندم

منم همین فکرو میکنم همیشه (:

چرا اینجام باید چیکار کنم و....

منم همین فکرو میکنم همیشه (:چرا اینجام باید چیکار کنم و....

اره درکت میکنم 

من از ادما خیلی خستم تا به خودم میام امید بدم میبینم همون لحظه گند خورده توش 

نمیدونم چکار کنم بدجور حالم خرابه:))  

من مسافری‌ام که هیچ‌کس منتظر رسیدنم نیست."

اره درکت میکنم من از ادما خیلی خستم تا به خودم میام امید بدم میبینم همون لحظه گند خورده توش نمیدونم ...

میفهمم چی میگی گاهی وقتام آدم حالش خوبه ولی یکی میاد با رفتار و حرفاش روزتو خراب میکنه با اینکه تو بیگناهی...

میفهمم چی میگی گاهی وقتام آدم حالش خوبه ولی یکی میاد با رفتار و حرفاش روزتو خراب میکنه با اینکه تو ب ...

دقیقا و انقدر من تو خودم میریزم که دیگه الان کم اوردم 

من مسافری‌ام که هیچ‌کس منتظر رسیدنم نیست."