2777
2789
عنوان

حساسیت فصلی

160 بازدید | 7 پست

دوستانی که در این مورد اطلاعاتی دارن لطفا به اشتراک بذارید تا بقیه و خود من بتونیم از این اطلاعات استفاده کنیم لطفا راه درمانی هم‌اگه سراغ دارید بگید؟؟؟...

به گرده و گل و گیاه و اینا حساسی؟....درمان قطعی نداره. سعی کن عسل زیاد بخوری. هر وقتم دیدی حساسیت شروع شد یه سیتریزن رو نصف کن و بخور (نصفشم نگه دار واسه دفه بعدی)

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من الرژی به فصل بهار دارم ..رفتم دکتر برام امپول نوشت خوب شدم ..هر سال چند تا امپول. میزنم..تا اخر بهار ..اما چند روز پیش رفتم دکتر یه قرص بهم گفت که روزی یه دونه بخورم خیلی خوبه ..فعلا نخوردم چون با امپول خوب شدم

ستیریزن و چرا نصف کنه ..من دکتر هیچ نگفته نصف بخورم ??

ببین اینجور داروها خطرناکن دیگه. مخصوصا که ممکنه حساسیتت طول بکشه یا اینکه مجبور به استفاده مکرر بشی. هرچی کمتر بهتر. چن بار نصفشو بخور اگه اثر نکرد کامل بخور. اینم بگم که دکترای ایرانی سبشکون اینه که دوا هرچی بیشتر بهتر!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

من 8 ساله الرژی دارم ..وقتی بهار میاد تن و بدنم میلرزه به خدا ..اما بعضي روزا كه حالم خيلي بد بوده 2 تا خوردم ستيريزن و اما با امپول خوب میشم یه مدت .البته نه هر امپولی ..بعضي وقتا چند تا میزنم تا با یکی خوب شم