2777
2789
نه من دیگه گوشی هم تکراری شده برام ولی سریال دیگه مثل قبل حوصله ندارم میتونی چند تا معرفی کنی بهم؟

من فعلا کره ای نگا میکنم حالم بهتر میشه. 

نوش جان اعلیحضرت 

کیمیای روح

موش

عاشق و دلباخته 

بانو اوک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فعلا کره ای نگا میکنم حالم بهتر میشه. نوش جان اعلیحضرت کیمیای روحموشعاشق و دلباخته بانو اوک

مرسی 

مرد درخواست بده داره نشون میده حرومزادست 😒 با کارشون عصبانیت میکنن بعد میگن چته. 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه 🌹

این طرز فکر اشتباهه. من هر آدمی که دیدم، تو زندگیش مشکل داره. اگه آدم بشینه غصه بخوره هیچ حرکت مثبتی ...

فعالیتامون سرجاش.. اما حس و حال شادی قدیم تو وجودمون نیس. باشگاه میریم بین ستامون میشینسم به بدبختیامون فک میکنیم. سرکار. کلاس دانشگاه.. همه جا 

آخی بچه های تجربی واقعا گناه دارن رشته های آزاد هزینه اش خیلی زیاده

آره دقیقا امسال به خاطر شهریه اش با رتبه خوبم نمیتونم برم دانشگاه و به هدفم برسم این دوسال یه دفعه ای هزینه رفت بالا

مرد درخواست بده داره نشون میده حرومزادست 😒 با کارشون عصبانیت میکنن بعد میگن چته. 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه 🌹

آفرین امیدوارم موفق باشی🥺🫂

تو ام دعا کن بتونم

خانوداه منم شهر خودمم ظرفیتش وحشتناکه از همه شهرا کمتر میگیره مجبورم برم آزاد😞

انشاالله موفق باشی و به اهدافت برسی 

قدیما آدما اگر قرار بود افسرده بشن تو سن بالاتر میشدن الان کاری با ما کردن که تو نوجوونی و جوونی خالی از انگیزه شدیم 

آره دقیقا امسال به خاطر شهریه اش با رتبه خوبم نمیتونم برم دانشگاه و به هدفم برسم این دوسال یه دفعه ا ...

خدا لعنتشون کنه کار به جایی کشیده اگه جنگم بشه کسی براش مهم نیس هرروز تو تنشیم

منم به خاطر نتیجه ی کنکورم ناراحتم حس شکست همه ی وجودم رو گرفته

نه میتونی امسال بخونی و عوضش کنی تا اول مهر استراحت کن و بعد شروع کن و این ذهنیت رو بنداز دور

خدا لعنتشون کنه کار به جایی کشیده اگه جنگم بشه کسی براش مهم نیس هرروز تو تنشیم

و.... 

اصلا نمی‌دونم چرا کسی حواسش نیست که درستش کنه بی در و پیکره 

چطوری این امید رو برای شروع باید تقویت کرد ؟

آدم وقتی موفقیت و پیشرفتش رو ببینه، انگیزه پیدا میکنه. برای همین باید چند تا کار رو شروع کنی (خودت رو مجبور کن) تا موفقیتت رو ببینی. بعد انگیزه پیدا میکنی.

چندمی چه رشته ای منم همینم

تو هم کنکوری بودی ؟ چطوری بود برات خوب شد ؟ ترازت چند شد ؟