2777
2789
اخه خیلی وقته لبام نخندیده میفهمم. یهو یه چیزی میبسنم میخندم سختمه لبام کش بیاد نمیدونم چطور بگم متو ...

دقیقا منم همینطورم . توی جمع مجبوری میخندم ‌خودم رو شاد نشون میدم ولی در واقعیت الان چندین ساله هیچوقت از ته دلم خوشحال نبودم دلم می‌خواد زمان به عقب برگرده زندگیم جور دیگه پیش بره

شبی رها خواهم کرد...! این زندگی پر دردم را...!️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره و اینکه بدنم هم همکاری نمیکنه همش خستم خوابم میاد بیحالم حوصله ندارم 

فکر کنم افسردگی رو گرفتم 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

حالم خوب نیست میدونی اپن تایمی که فیلم میبینم و سریالی که دوست دارم میبینم یادم میره چه به سرم اومده ...

دقیقا منم همینم خودمو با سریال سرگرم میکنم تا روزا بگذرن فقط

این طرز فکر اشتباهه. من هر آدمی که دیدم، تو زندگیش مشکل داره. اگه آدم بشینه غصه بخوره هیچ حرکت مثبتی ...

چطوری این امید رو برای شروع باید تقویت کرد ؟

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

دقیقا منم همینم خودمو با سریال سرگرم میکنم تا روزا بگذرن فقط

نه من دیگه گوشی هم تکراری شده برام ولی سریال دیگه مثل قبل حوصله ندارم میتونی چند تا معرفی کنی بهم؟

دقیقا منم همینطورم . توی جمع مجبوری میخندم ‌خودم رو شاد نشون میدم ولی در واقعیت الان چندین ساله هیچو ...

منم چقد خودمو سرزنش کردم و میکنم ولی هیچی تغییر نمیکنه با این کاش هامون