2777
2789
عنوان

خ کشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 118 پست
اینا همه بخاطر فکر و خیال الکیه سرت گرم باشه اینو نمیگی فقط خودت میتونی به خودت کمک کنیفکر کردی خودت ...

هیچ وقت به کسی که میخواد خودکشی کنه نگید فکر و خیال الکی هست دارید دردش رو تقلیل میدید و بیشتر سوقش میدید به خودکشی 

بزرگترین توهین به انسان انکار رنج اوست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکن فقط خودت مشکل داری ،همه مشکل دارن اما باهاش میجنگن هیچ سختی و رنجی پایدار نیست.بعد شما داری ...

درد من خود خانوادس ، رنج من بیست و چهار ساله که پایداره به قوت خود ،تمام نمیشه .... خودم باید تمام بشم

هیچ وقت به کسی که میخواد خودکشی کنه نگید فکر و خیال الکی هست دارید دردش رو تقلیل میدید و بیشتر سوقش ...

منظورم اینه باید فکرشو مشغول کنه

با درس؛ کار ؛بیرون رفتن ؛باشگاه؛ با دوستاش و ...

هر چیزی که ذره ای حالش کم کم بهتر کنه

هیچ وقت به کسی که میخواد خودکشی کنه نگید فکر و خیال الکی هست دارید دردش رو تقلیل میدید و بیشتر سوقش ...

فدای شعورت 

واقعا بزرگترین توهینه 

بالاخره یه آدم باشعوری دیدم 

هیچکس نمیدونه من چه دردی دارم 

واقعا چرا فکر میکنید با خودکشی راحت میشی ؟؟ با خودکشی فقط و فقط و فقط جسمت و میکشی روح کاملآ هست و عذاب فقط می‌کشه .... اگر حتی هیچی هم اعتقاد ندارم برنامه زندگی پس از زندگی رو سرچ کن گوگل برنامه خودکشی زندگی پس از زندگی فقط یبار ببین

کاربری دست دو نفر هست ....خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

منظورم اینه باید فکرشو مشغول کنهبا درس؛ کار ؛بیرون رفتن ؛باشگاه؛ با دوستاش و ...هر چیزی که ذره ای حا ...

وقتی نمیزارن هیچ کاری کنم چطور برم باشگاه ؟ چطور دوست داشته باشم ؟ وقتی زندانیم چطور خودمو مشغول کنم ؟ تو چی می‌دونی اخه؟؟؟؟؟؟

درد من خود خانوادس ، رنج من بیست و چهار ساله که پایداره به قوت خود ،تمام نمیشه .... خودم باید تمام ب ...

یعنی چی ؟یکم واضح تر توضیح بده قشنگم،قوی باش،به خدا ما همه مشکل داریم اما باید به هم کمک کنیم برای ادامه راه،برای ادامه این مسیر سخت

مشکل اینجاست ک همه عین همیم فک نکن خودتو بکشی میگن به به خوشومدی بفرما بهشت بفرما شراب حوری ارامش .. جوری عذابت میدن ثانیه ای صددد هزاااررر بارررر ارزو کنی بدتر از الان باشه ولی برگردی 

منم خیییلیییییییییییی ب خودکشی فک میکنم منم خستم نا چیزی ندارم همه همینیم .. ما چاره ای جز تحمل نداریم 

مشکل اینجاست ک همه عین همیم فک نکن خودتو بکشی میگن به به خوشومدی بفرما بهشت بفرما شراب حوری ارامش .. ...

ولی من باید برم ، دیگه هیچ تحملی ندارم . امیدم به خدا بود که فهمیدم خدایی نیست و اگر هست برا من نیست