2777
2789
عنوان

دو دست مبل توی جهیزیه چطوره

194 بازدید | 9 پست

من برای نامزد سابقم  که نشستیم لیست بنویسیم بابام گفت من مبل میخرم با اینکه اونا برای جاریم مبل راحتژ خریده بودن و گفتن برای این عروسم میخریم.اما بابام گفت من دوست دارم خودم بخرم سلطتتی بگیرم و ما زشته برامون‌که تخت بریم بخریم تخت رو برای داماد نوشتیم. و اونا هم پرو شدن نزدیک عروسی گفتم بگو بابات تخت هم بخره و کلا فکر میکردن به خاطر هرج هایی که بابام کرده انگار از من سیره و اونا خیلی خوبن 

الان میخوام باز ازدواج کردم بگم سرویس چوب رو‌کامل اونا بخرن هم مبل هم تخت و مبل راحتی سفارش بدم.بعذا خواستیم جهاز ببریم اگه خونه جا داشت مبل سلطنتی رو ببریم و جفتش رو بزاریم جا هم نداشت سلطنتی خالی رو ببریم.کار خوبی یا نه؟

کلا پدرامون با پسرا کنار میان فک میکنن خر خاصیننباید بهشون آسون گرفت

بابای من خیلیییی کنار اومد 

مهربه برای جاریم ۳۱۴ تا زده بودن بابام‌گفت نه من ۱۱۴ تا میخوام

خرج عروسی بابام‌گفت نه زشته برای ما خودمون خرج عروسی خودمون رو میدیم و کلی خرج دیگه 

اینطوری شد که پول ارایشگاه رو هم میگفتن نمیدیم 

و میگفتن ابن که حالیش نیست اون عروسمون حالیشه😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابای من خیلیییی کنار اومد مهربه برای جاریم ۳۱۴ تا زده بودن بابام‌گفت نه من ۱۱۴ تا میخوامخرج عروسی ب ...

دقیقا عزیزم

من مث سگ پشیمونم 

و به هر دختری بتونم میگم

کنار نیاید خواهش میکنم کنار نیاید 

حداقل بعد مصیبت های بسیاری که ساختین براش یکم کنار بیاید 

شوهرم میگه وقتی حس می‌کنی دختره برات دست نیافتنیه و سخت ب دستش میاری برات ارزشمند میشه 

اینو ب من نگفته هاااا 

اینو داشت به پسرعموش می‌گفت 

اونام همه(مرد های جمع)تایید میکردن 

منو زن یکی از مردای جمع شنیدیم گفتیم خاک بر سر ما که به اینا اهمیت دادیم

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

دقیقا عزیزممن مث سگ پشیمونم و به هر دختری بتونم میگمکنار نیاید خواهش میکنم کنار نیاید حداقل بعد مصیب ...

دقیقا بابای من خیلی اشتباه کرد بخدا پرو شذه بود 

کت و شلوار برای غروس میخرن شب حنابندون میارن اون هم بابام خرید 

همش میگفت فرقی نداره خب من‌وضع مالیم بهتره کمک کنم 

ولی اینطوری کاری کرد من بی ارزش بودم اما جاریم که جهاز کم گذاشته بود و همه چی هم خواسته بود رو خیلی بزرگش میکردن 

دقیقا بابای من خیلی اشتباه کرد بخدا پرو شذه بود کت و شلوار برای غروس میخرن شب حنابندون میارن اون هم ...

ان شالله جاری سابق رو میگی درسته؟

سخت بگیر

پولایی که بابات میخواد خرج کنه جمع کن بده طلایی چیزی برای خودت نگه دار 

اصلا ب شوهرت هم نگو داده و طلا داری 

تاپیک های اینجا رو بخون 

اینا آدم نیستن 

ی مرد بده مگه اینکه خلافش ثابت بشه

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

ان شالله جاری سابق رو میگی درسته؟سخت بگیرپولایی که بابات میخواد خرج کنه جمع کن بده طلایی چیزی برای خ ...

اره جاری سابق چون جدا شدم توی دوران عقد 

میگم بهش باید سخت بگیری دیگه.چیزی رو سخت به تست میارن قدرشو میدونن ولی وقتی راحت به دست میارن راحتم از دست میدن 

اره طلا دارم یه ۸۰ گرمی 

اره جاری سابق چون جدا شدم توی دوران عقد میگم بهش باید سخت بگیری دیگه.چیزی رو سخت به تست میارن قدرشو ...

دقیقا