2777
2789

به هوش مصنوعی گفتم ماهی سرخ شده خوش مزه تره یا ماهی کبابی . وقتی جواب داد دیدم منبعش نی نی سایته بعد که سایت رو باز کردم دیدم فقط تاپیک ساده هست نه نظر سنجی اینقد تعجب کردم بعد بهش تاپیک پر بازدید دادم گفتم برام خلاصش کن من فقط لینک رو بهش دادم و بعد گفتم کل اینقد صفحه رو برام خلاصه کن و کرد . نتیجه گیری کرد. برام جالب بود گفتم برای شما هم به اشتراک بزارم و یه متن هم برای پست تاپیکی که اصلا نخوندم پیشنهاد داد نه عالیه ‌. بعضی از نظرات هم برام خوند 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

خب هوش مصنوعی هم جستجو میکنه دسته بندی میکنه و ارائه میده 

طبیعیه 

سایتی مثل نی نی سایتی در مورد هر موضوعی اول میاد بالا 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب هوش مصنوعی هم جستجو میکنه دسته بندی میکنه و ارائه میده طبیعیه سایتی مثل نی نی سایتی در مورد هر م ...

خیلی جالب بود برام مرسی که شرکت کردی ❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

دیدم میدونم

چه جالب من نمیدونستم 😁🩷🌸

چقدررر باحاللل نمیدونستممم

واس آره به خصوص برای وقتایی که حوصله نداریم تاپیک رو بخونیم 😃😃

اره مرسی از ایده

فدات ❤️❤️