2777
2789
عنوان

مااادر شوهر

639 بازدید | 47 پست

سلام خانوما لطفا قضاوتمون کنید و بگید چکار کنم

4 ماهه عروسی کردم هر شب خونه مادر شوهرمم گاهی مجبورم میکنن حتی بخابم خسته شدم از این وضعیت خانواده شوهرم بد نیستن ها اما خب اذیت میشم هرشب باید برم اونجا 

مادرش داعم شام میپزه میگ بیاید هرچی ب شوهرم میگم راحت نیستم ب زور منو میبره 😔بگید چکار کنم خب من تو خونه خودم فقط راحتم 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکم صبور باش کم کم کمتر میشه

آخه 4 ماهه هر شب هرشب هرجا میرم ی تفریح ساده مادرش میاد حتی خونه خالم میرم بازم میاد 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

چه مادر شوهر خوبی🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

چه مادر شوهر خوبی🤣

بخدا خوب نیست اصلا کاش دو ب هم زن بود ماهی 1 بار زوری میرفتم خسته شدم بس رفتم تو این راه و نیم راه از خونمون تا روستاشون نیم ساعت راهه

هرشب مزاحمی ناراحتم هستی والا مادرشوهرم کلفت نیست

طرز فکرتون مال 2000 سال پیشه اگ میخاید ک ی چماق بدم بزن عجبا مگ خودم دلم میخاد برم ک مزاحمم 

بخدا خوب نیست اصلا کاش دو ب هم زن بود ماهی 1 بار زوری میرفتم خسته شدم بس رفتم تو این راه و نیم راه ا ...

ای بابا

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

رک باش 

باور کن رک بودم بهترین کار

به مادرشوهرت بگو من دوس دارم دوتایی با شوهرم باشم

دوتایی شام بخورم و خودم درست کنم اما شما اجازه نمیدید

من دوس ندارم هر شب اینجا باشم دوس‌دارم هفته ای ۱ شب بیام 

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

آخه 4 ماهه هر شب هرشب هرجا میرم ی تفریح ساده مادرش میاد حتی خونه خالم میرم بازم میاد

مادر شوهر منم از اپل هی دوست داشت بمونم ۱۴ستله ببارم نخوابیدم خونش.کلا تو خونه خودم راحت ترم