2777
2789

قرار شد بهو‌بریم اخر ماه سه روز مسافرت شمال بعد منم کفتم ده تومن ته حسابم میمونه اونم کفت بیست دارم 

قراره حای خوبی بریم

بعد یهو یادم اومد وقت دکتر دارم یه لباس برای شمال هم ندارم کفتم من کمتر میدم کفت دیگه هفت باید بدی وگرنه نمیریم

حس کردم انگار دنگ میخواد زنگ زدم دعوا کردم گفت وظیفته شاغلی باید بذاری کفتم شاید پول تو کافی باشه گفت من بی پول میشمتو هم باید بذاری درصورتی که من میذاشتم در هر صورت ولی اینکه عدد مشخص کزد هفت تومن باید بذاری انگار ازم دنگمو خواست

حساس شدی به نظرم 

دوتاتون پول میذارید که بیشتر خوش بگذره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اینجور حساب کتابا حس خوبی نمیگیرم...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چقدر پررو و بی سیاست و حسابگره ...

نصف این حرفها ک زن و شوهر ها بهم میزنن از روی بی عقلیه .

شما بهش بگو ای کاش یاد بگیری خودت را خراب نکنی ...اگه سیاست زن داری یادش بدی به نفع هردوتون هست ...بگو از این ب بعد بهم بگو عزیزم برو خرید ولی حواست باشه همه حسابتو خالی نکنی یهو گیرمیوفتیم ...بگوخودمم ادمم میدونم ک اگه کم بیاریم منم باید دست ب جیب بشم ولی زشته ک حرفشو میزنی من میذارم پای بی عقلیت و این بار را نشنیده میگیرم ولی حواست باشه قدرت کلام ب قدری بالاست ک میتونه از تو ی فرشته یا غول برای من بسازه، 

اومدیم از بیست کمتر شد بازم پول منو میگیره

نمیشه 

خوش بگذرونید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...