2777
2789
عنوان

معجزه صلوات

111 بازدید | 9 پست

باور نداشتم ۱۲۴۰۰۰ صلوات نذر کردم اوایل با اطمینال وسطاش با تردید اخراش با ناامیدی میخوندم روزی هزارتا بزرگترین مشکل زندگیم که مریضی خیلی سخت بود حل شد ایمان پیدا کردم خدا هیچ وقت دیر نمیکنه اون همه چیزو به وقتش میچینه برامون 

خدایا شکرت 

به نیت کی نذر کردی مثلا منظورم اینه برای شهید خاصی یا امامی نذر کردین؟

فقط گفتم خدایا من برای پیامبر صلوات میفرستم تو بخاطر فضیلت و عشق محمد(ص)جوابمو بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قبلا نذر کردم 2تا از حاجتام رو گرفتم

من به دلیل مشکلات مالی زیاد و برآورده کردن نیازهای بچهام، ختم قرآن به نیت حوائج و هدیه به اموات و چله های مختلف رو انجام میدم. باهرمبلغی که در توان شماباشه🙏

منم قبلا نذر کردم 2تا از حاجتام رو گرفتم

خود پیامبر تو خوابم مچ دست مریضمو گرفت اولش فکر کردم خیال کردمعد یک ماه خوابم تعبیر شد اصلا نمیدونم حتی چطوری شکرگذاری کنم بخدا

خود پیامبر تو خوابم مچ دست مریضمو گرفت اولش فکر کردم خیال کردمعد یک ماه خوابم تعبیر شد اصلا نمیدونم ...

آخییی خدا نظر کرده بهت. خداروشکر

من به دلیل مشکلات مالی زیاد و برآورده کردن نیازهای بچهام، ختم قرآن به نیت حوائج و هدیه به اموات و چله های مختلف رو انجام میدم. باهرمبلغی که در توان شماباشه🙏

آخییی خدا نظر کرده بهت. خداروشکر

هفت ساله از خدا خواهش میکنم دعا نذر و همه چی ولی الان میدونم برای هر چیزی یه وقتی وجود داره اگه این اتفاق دوسال زودتر هم اتفاق می افتاد من هنوز امادگی و پختگیش رو نداشتم اما صبر کردن واقعا سخته ادم پیر میشه قشنگ 

عالیهمنم ازش معجزه دیدم

معجزه توی زندگیم کم ندیدم ولی این اتفاق طوری بود که احساس میکنم هیچ ارزویی دیگه ندارم فقط این مشکلم حل شد هیچی دیگه نمیخام 

معجزه توی زندگیم کم ندیدم ولی این اتفاق طوری بود که احساس میکنم هیچ ارزویی دیگه ندارم فقط این مشکلم ...

الحمدلله ان شاءالله که همیشه سلامت و عاقبت بخیر باشید

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد