2777
2789
عنوان

قارچ ناخن

5166 بازدید | 23 پست

سلام کسی بوده ناخن پاش قارچ بگیره و دکتر رفته باشه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه خانمه رو تو ارایشگاه دیدم که زیر کاشتش قارچ گرفته بود 😔

چه بد. من ناخنای پام چندتاشون گرفته. اصلا نمیدونم چجوریه عاملش چی بوده . گفتم اگه کسی تجربه ای داره بگه تا بعد تعطیلات برم دکتر

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شوهر من ناخن پاش یه طوریه.نمیدونم مال کمبود روی هست یا قارچ

یه تیکه روی ناخن شیری یا سفید میشه نه یه قسمت و کم بعدم راحت ناخن بلند میشه از اون قسمت

چه بد. من ناخنای پام چندتاشون گرفته. اصلا نمیدونم چجوریه عاملش چی بوده . گفتم اگه کسی تجربه ای داره ...

زیر کاشت؟؟؟

وارد خون بشه بشدت خطرناکه ها

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
زیر کاشت؟؟؟ وارد خون بشه بشدت خطرناکه ها

نه من اصلا ناخن نکاشتم. نمیدونم اصلا واقعا قارچه یا نه

استخر نرفتي؟

نه والا

نه من اصلا ناخن نکاشتم. نمیدونم اصلا واقعا قارچه یا نه

اره گلم قارچع احتمالا پات زیاد تو کفش بوده باید بری دکتر پوست بهت دارو میده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اصلا خیلی برام عجیبه. حتی ادمی نیستم که همش سرکار باشم که بگم پام مدام تو کفشه. موندم خودم که چی شده

اره گلم قارچع احتمالا پات زیاد تو کفش بوده باید بری دکتر پوست بهت دارو میده

نمیدونم والا. اگر یه روز بخواد خیلی کفش پام باشه نهایتا چهار پنج ساعته. خیلی که بشه. نمیدپنی چه دارویی میده؟

نمیدونم والا. اگر یه روز بخواد خیلی کفش پام باشه نهایتا چهار پنج ساعته. خیلی که بشه. نمیدپنی چه دارو ...

نه عزیزم این یه نوع قارچ شایعه خصوصا بین ورزشکارها ولی فکر کنم بری داروخانه هم راهنماییت کنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏