2789

چجوری مرغی ؟

مرغ سرخ شده

مرغ سوخاری 

خوراک مرغ 

زرشک پلو

مرغ درست کردن انواع داره فوت و فن داره 

شوهرم میگه تو آشغال بهت بدن بهترین غذا رو درست میکنی انقد خوشمزه میشه که دستمم باهاش میخورم 😂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرغ سرخ شده چ خوب😂

یه مدل من میپزم محشر میشه 

روغن میریزی

پیازو میچینی ته ماهیتابه 

بعد یه لایه فلفل دلمه ای روش 

بعد مرغا 

بعدم زرشک 

میزاری یه ساعت با حرارت کم بپزه آب میندازه و سرخ میشن طعمش خیلی خوبه

و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
مرغ سرخ شده چ خوب😂

میخوای چه ادویه هایی بزنی ؟

مرغ سرخ شده عادی میتونه نمکی باشه 

می‌تونه ادویه دار باشه 

خب اول مرغ رو بنداز داخل قابلمه پیاز و دو نصفه کن و با نمک بذار انقد بپزه که تقریباً نرم بشه اگه دوست داشتی میتونی تو این مرحله هم زردچوبه بزنی مرغت زرد بشه اگه نه مرغ سفید و نمکی باشه خوشمزه تره

بعد که پخته شد آب شو بریز مرغ هارو بنداز تو تابه نمک و فلفل سیاه و ادویه به دلخواه بزن پشت و رو شو سرخ کن و نوش جان 🙂

یه مدل من میپزم محشر میشه روغن میریزیپیازو میچینی ته ماهیتابه بعد یه لایه فلفل دلمه ای روش بعد مرغا ...

آخه همین مرغ سرخ شده عادی با اینی که شما گفتی فرق می‌کنه 

من خوراک مرغ هم درست میکنم آخر سر مرغ رو سرخش میکنم ولی خب هم آب خوراک مرغ هستش هم هویج و فلفل و مخلفاتش 

ولی مرغ سرخ شده عادی که خیلی آسون تره

آخه همین مرغ سرخ شده عادی با اینی که شما گفتی فرق می‌کنه من خوراک مرغ هم درست میکنم آخر سر مرغ رو سر ...

عزیزم خوراک مرغم میشه بگی چجوری درست میکنی

نیازم فریاده ترجیحم سکوت!

عزیزم خوراک مرغم میشه بگی چجوری درست میکنی

خب مرغ و کامل تمیز شستی بذار آبش گرفته شه بعد اول پیاز خورد شده رو یه تفت بزن بعد طلایی شد مرغ و بریز دو طرف شو سرخ کن بعد ادویه بزن و یه گوشه از قابلمه به اندازه کافی رب بریز و یه تفت بزن رب خام نباشه 

بعدش هویج و فلفل دلمه ایی خورد کرده رو بریز داخلش و آب به اندازه کافی بریز که هم مرغ بپزه هم بقیه مواد داخلش به خورد هم برن 

بعد که فهمیدی تقریبا آماده س میتونی مرغ هارو در بیاری جدا تو روغن سرخشون کنی 

و آب مرغ و مخلفات شو تو یه ظرف دیگه سرو کنی