2777
2789
چیکار کردین خوب شدین

برو متخصص زنان بهت دارو میده اون دارو هارو تا ۸ماه باید بخوری تا خوب بشی هزینه قرصا یکم بالا بود ولی

درخواست دوستی چه مذکر و چه مونث پذیرفته نمیشه پس خودتونو خسته نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم

قرص اسپیداکتون ۱۰۰میلی گرم 

قرص سیپروترون کامپاند 

اینارو باید باهم استفاده کنی هر مثلا یکیشو ناهار بخور اون یکی رو عصر 

برای قطع خونریزی تگزانیک ۲۵۰بخور 

برای جوش صورت و تیرگی قرص نورم اسکین بخور این بخاطر تغیرات هورمونی هست که روی صورتت ایجاد شده پوستو صاف میکنه

بله لطفا

البته عزیزم چرا که نه🥰

چون خیلیا رو دیدیم تو سایت درگیرهستن 

نکات زیر رو اگر فقط فقط ۳ الی ۶ ماه رعایت کنید درمان میشید👇👇

اول به خودتون باور داشته باشید که می تونید شکستش بدید 

دوم حتماباید استمرار داشته باشید تغیر سبک انجام بدید

سوم قوی باشید و به خدا توکل کنید

👇غذا 

از خوردن غذا های بسیار چرب دوری کنید.فست فود اصلا اصلا نخورید.ساندویچ.پیتزا.سوسیس یا هر چیز دیگه مخصوصا سیب زمینی سرخ کرده. از شیرینی جات کلا دوری کنید. تا حد امکان شکر . قند .شکلات.خامه نخورید. سردی جات رو کنر بزارید دوغ های پاستوریزه یا ماست های پاستوریزه نخورید اصلا پنیر نخورید بیشتر گرمی جات بخورید، خرما،گردو،پسته،روغن حیوانی،کره.ماست گاومیش.تخم مرغ طبیعی بهتره ، نوشابه و دلستر اصلا نخورید،گوشت مرغ و گوشت گاو رو کمتر کنید و به جاش از ماهی و میگو و غذای دریایی استفاده کنید،از حبوبات و سبزیجات زیاد استفاده کنید ، آب زیاد بخورید

👇بهداشت فردی 

سعی کنید همیشه بهداشت خودتون رو رعایت کنید‌ لباس زیر های تنگ و چسبان نپوشید. خودتون رو وقتی از دست شوی میایید با دستمال خشک کنید. از ژل ها یا صابون های شست و شو استفاده نکنید پی اچ ناحیه رو به هم میریزه و باعث عفونت میشه. لباس زیر های نخی و راحت حتما بپوشید. هر ۱۵ روز یک بار نوره بزنید و بعدش روغن زیتون یکم بزنید به اون ناحیه،مراقب باشید فقط داخل نره و اطرافش رو چرب کنید، از روغن سیاه دانه براس ماساژ زیر شب هنگام خواب استفاده کنید بو هم نداره.سعی کنیو جوراب بپوشید تو خونه.با تیغ اصلا اصلا اصلاح نکنید اون ناحیه رو ، زیر انگشت بزرگ پای راست رو از دو طرف ماساژ بدید با روغن زیتون . کف پاتون حنا بمالید . حنای بی رنگ هم بوی پا رو میگیره هم برای تقویت رحم و تخمدان ها عالیه 

👇ورزش

سعی کنید هر روز حداقل  ۳۰ الی۱۰ دیقه پیاده روی کنید دور خونه دور بزنید .ورزش هوازی انجام بدید ورزش هاس سبک 

👇کلی 

از گرمی جات استفاده کنید، گاهی هم دم نوش بابونه بخورید،سعی کنید استرس رو کنترل کنید، حتما حتما شب های تابستون تا ۱۱ بخوابید ۱۱ تو تخت بخوابید و شب های زمستون تا ۱۰ حتما بخوابید 

این ها تجربیات من هستش که بعد ۱۰ الی ۲۰ متخصص و کلی دوره های گرون و متخصص های طب سنتی به دست آوردم طی سال ها 

باور کنید اگر انجام بدید کاملا درمان میشید 

منم دعا کنید 🥰🙏

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

البته عزیزم چرا که نه🥰چون خیلیا رو دیدیم تو سایت درگیرهستن نکات زیر رو اگر فقط فقط ۳ الی ۶ ماه رعای ...

ممنون عزیزم فقط من کمبود وزن دارم و خونریزی شدید اینارو نمیدونم چطور درمان کنم

البته عزیزم چرا که نه🥰چون خیلیا رو دیدیم تو سایت درگیرهستن نکات زیر رو اگر فقط فقط ۳ الی ۶ ماه رعای ...

درمان تبلی تخمدان تا سندرم پلی کیستیک 🥰🙏

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

تگزانیک هر چند ساعت و چند روز بخورم

روزی ۱تگرانیک بخور فرقی نداره چه ساعتی باشه .

ببین موقع ناهار اسپیداکتون بخور روزی ۱دونه

عصر سیپروترون بخور روزی ۱دونه