2777
2789
عنوان

دقت کردین پولدارای اصیل اینجورین

292 بازدید | 20 پست

قدیم چقدر پولدارا اصیل بودن 

اصلا اداب حرف زدنشون فرق داشت ، تو میفهمیدی طرف از امکانات زیادی برخورداره ، سطح زندگیش با عامه فرق داره ، اصلا وقتی حرف میزنن تو میفهمی این یه تفاوتی داره

الان یه کسایی میان سالنم واسه انجام کاری ، طرف مدام میخواد نشون بده پولداره ، هی میخواد بگه من دارم ، من ایفون دارم ، من کیف گوچی دارم ، ریموت ماشینشو هی میزاره جلو چشم که بگه bmwدارم benz دارم 

دهنشو وا میکنه کلمات کوچه بازاری ، اصلا داره داد میزنه روحش ثروتمندی رو ندیده فقط چشمش دیده 

جالبه پولشون هم در حد همون یه خونه ی خفن و ماشین خفنه 

باور کنید پولدار میشناسم خونه و ماشین براش جوکه 

طرف کشتی داره تو اسپانیا کلی خونه اینور اونور داره انقدر خاکی انقدر خاکی اصلا هیچی نمیگه از پولش 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

با عبور از مرحله کرونا تعداد پولدارای بی فرهنگ و نوکیسه تو کشورمون زیاد شد باید باهاشون مدارا کرد فقط 😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله واقعا همینطوره از نزدیک دیدم و چقدر فرق بین تازه به دوران رسیده ها و با اصالت ها

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اصلا تاپیکتو دوس نداشتم چه دنیایی که ی عده پولدار باشن ی عده نباشن بعد تو بشینی از پولدارا تعریف کنی ...

من تفاوت پولدار اصیل و نوکیسه رو گفتم 

دوست نداشته باش 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بحث پولداری نیست به نظرم بحث اصالت و تربیت و با سواد بار اومدن اینجور خانواده هاست به نظرم سواد و کتاب خوندن خیلی روی اداب و رفتار ادما تاثیر میذاره

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بنظرم ربطی به میزان دارایی نداره، اونی که مهمه سیر بودن چشم و دله. ادم چشم و دل سیر هرچقدر مال داشته باشه خاکی میمونه

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
کیف گوچی چی هست؟

یه برنده . قشنگ و شیک و گرونه. بزن تو نت

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......