2777
2789
عنوان

چقدر همه دخترا زشتن شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2487 بازدید | 96 پست
والا به خدا این قیافه طبیعی نیستتو کشورای جهان اول هم این عکسو نشون بده به عنوان یه فرد عادی ازش اسم ...

حاضرم قسم بخورم پاتو از ایران بیرون نذاشتی و حرف از کشورای جهان اول میزنی

من خواهرم کانادا زندگی میکنه اتفاقا غربیا بیشترین استفاده از لوازم آرایش عمل زیبایی دارن 

یه ایراد بگیر تا رفع اش کنم

من مثل شما نیستم از بهتر شدن بترسم 

هم پول دارم که بهترش کنم

هم چیز بدی نمیدونم از عمل استفاده کنم در جهت زیبای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاضرم قسم بخورم پاتو از ایران بیرون نذاشتی و حرف از کشورای جهان اول میزنیمن خواهرم کانادا زندگی میکن ...

چقدر عقده ی حل نشده داری.

شماره شبا برات پول بزنم ی کمی از عقده هات کم شه

حاضرم قسم بخورم پاتو از ایران بیرون نذاشتی و حرف از کشورای جهان اول میزنیمن خواهرم کانادا زندگی میکن ...

قسم بخور😂😂

همین هفته گذشته از روسیه برگشتم ، خداشاهده اتفاقا منم خواهرم داره مهاجرت میکنه روسیه، رفتیم خرید خونشو اوکی کردیم

باقیشو حوصله ندارم برات اثبات کنم

راجع به عمل زیباییم به خدا قسم بالای ده تا کار زیبایی و عمل رو صورتم انجام ادم، تاپیکاشم هست

دور ورت نداره، فک نکن همه نی گی سایتیا بدبخت بیچارن

واسه قیافتم یه تاپیک بزن نگو خودتی، بپرس این قیافه اوکیه یا نه؟

یه ایراد ازم بگیر😂

عزیزم من نمیخوام ناراحتت کنم ولی شما راحت از ظاهر بقیه ایراد میگیری و ممکنه حتی کسی هزینه نداشته باشه که ایرادشو حل کنه

شما میگی از قرینه نبودن بدت میاد 

خب خودت که اصلا قرینه نیستی

مخصوصا بینیت

سمت راست صورتت هم انگار بزرگ تر و سنگین تره 

پس ببین خودتم قرینه نیستی پس احساس ناکافی بودن به بقیه نده🩵

عزیزم من نمیخوام ناراحتت کنم ولی شما راحت از ظاهر بقیه ایراد میگیری و ممکنه حتی کسی هزینه نداشته باش ...

عکسش کجاس

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
چونشو انگار ی خمیر بازی دادان دست بچه گفتن چونه درست کن

واقعا هیچکدوم مون بی عیب نیستیم ایشون خودشم پر از ایراده 

اصلا کارش قشنگ نیست میاد انقد بی ادبانه درباره بقیه نظر میده

دلم برای طرف سوخت که اینجوری دربارش حرف زد💔

چونشو انگار ی خمیر بازی دادان دست بچه گفتن چونه درست کن

عکسش کجاست

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

به یه روانشناس حتما مراجعه کننده مشکل روانی داری بی برو برگرد

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

بقران از حسودی نمیگم ولی ترسناکی اسی چهرت یه جوری از حالت طبیعی درومده