2777
2789
عنوان

سزارین

136 بازدید | 14 پست

سلام خانما

کیا قبل از موعد سزارین درد زایمان گرفتن؟؟؟

یعنی قبل از 38هفته

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

درده زایمان نگرفتم ولی هفته 37 سزارین شدم

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
درده زایمان نگرفتم ولی هفته 37 سزارین شدم

میشه لطف کنی دلیلشو بگی؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از هفته 24 کیسه آبم سوراخ شده بود استراحته مطلق بودم هر دفعه میخواستن بچه رو به دنیابیارن اجازه نمیدادم تا هفته 37 خودمو بچه رو کشوندم بعد سزارین کردم

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
از هفته 24 کیسه آبم سوراخ شده بود استراحته مطلق بودم هر دفعه میخواستن بچه رو به دنیابیارن اجازه نمید ...

وای عزیزم 

خدارو شکر ک ب خیر گذشت

وای عزیزم  خدارو شکر ک ب خیر گذشت

ممنون. 

ممنون. 

چطور با کیسه اب پاره بچه تا اونموقع موند

چ کار کردی؟

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
من دفیقا هفته 38 دردم گرفت رفتم نوار انقباض دادم بستریم کردن  و سز شدم اورژانسی

من میخواستم تا هفته 39 منتظر بمونم بعد سز بشم

چطور با کیسه اب پاره بچه تا اونموقع موند چ کار کردی؟

پاره نبود فقط نشتی داشت . استراحت به صورته کامل و سروم یه روز درمیون و شبانه روز هرچه قد میتونستم آب میخوردم . حدوده پنج تا تنگ . 

من سزارینی بودم ولی دکترم به امید اینکه دردام بگیره و طبیعی زایمان کنم سزارینم نکرد تا هفته ۴۱ 😐😑

هفته ۴۱ دیدن دیگه دیره علائم هم ندارم،گفتن بیا سزارین. ۴۰ هفته و ۳ روز زاییدم.

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

با اجازه استارتر عزیز

نمیدونم چرا دلم خواست اینجا بگم....

ولی خب من هفته 28 هستم

همش دل نگرون سلامتیشم،گاهی میگم من اینقد نگرانم نکنه چیزیش باشه....من دیوونم یا طبیعیه؟

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....
با اجازه استارتر عزیز نمیدونم چرا دلم خواست اینجا بگم.... ولی خب من هفته 28 هستم همش دل نگرون سلا ...

منم همینطورم هرروز واسه خودم ی بهانه جدیدی برا نگران شدم میتراشم