2821
2789
عنوان

مار سبز دیدم

111 بازدید | 14 پست

خواب‌مار دیدم بهش دست زدم فهمیدم ماره فرار کردم

کلا همیشه خواب مار می بینم خواب دیدم مار کل اطرافمو گرفته مار و عقرب ها بزرگ

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ایشالا خیر باشه. سرچ کن برات میاره 

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

کلا شنیدم مار نشانه خوبی نیست، اما اینکه مار سبز تعبیرش چیه رو نمی دونم 

ممکنه توی روز مشغله و دردسر زیاد داشته باشید؟اعصابتون خورد باشه؟

من خودم وقتی اتفاق بد بدام میوفته شب خواب مار و دزد و جیزای بد می بینم

منم خواب مار زیاد میبینم و فوبیاشو دارم

اره منم حالم بد میشه میبینمشون

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

مار سیاه خوب نیست

این سبز بوده خیر باشه

من یه شب خواب مار دیدم

سیاه بود و ترسناک تو هوا 

پرواز میکرد میخواست نیشم بزنه

نتونست

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد😍💚

تعبیر مار به رنگش برو گوگل سرچ کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
کلا شنیدم مار نشانه خوبی نیست، اما اینکه مار سبز تعبیرش چیه رو نمی دونم ممکنه توی روز مشغله و دردسر ...

من شبا نمیخوابم دیشب خوابم برد این خوابو دیدم

کلا شنیدم مار نشانه خوبی نیست، اما اینکه مار سبز تعبیرش چیه رو نمی دونم ممکنه توی روز مشغله و دردسر ...

من شبا نمیخوابم دیشب خوابم برد این خوابو دیدم

چرا شبا نمی خوابید؟

خوابم نمیبره بد خوابم 

مار سیاه خوب نیستاین سبز بوده خیر باشهمن یه شب خواب مار دیدمسیاه بود و ترسناک تو هوا پرواز میکرد میخ ...

وای خیلی خواب بدیه 

مامان بزرگم میگفت مار و عقرب تو خواب نشونه بدخواهه ، حالا نمیدونم

آره مار و عقرب نشونه دشمنه سگ نشونه دشمنه گرگ نشونه شیطانها

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792