2821
2789
عنوان

كتاب تست

78 بازدید | 12 پست

سلام

خانوادم اصلا وضع مالي خوبي ندارنن خودمم كه فعلا نميتونم كار كنم(دخترم)

پشت كنكور هم هستم

توانايي خريد كتاب ندارم

و حتي چاپشون خيلي سخته و بازم هزينه ميخواد

به نظرتون خودمو جم و جور كنم چاپ كنم

يا از پي دي اف استفاده كنم ؟

اگه بخوام چاپ كنم بايد از خيلي چيزها بگذرم مثل خريدهاي شخصي و اينا. :)

تو منطقه محروم زندگي ميكنم و رشتم تجربيه

نگم  چقدر ارزو ميكنم موفق بشم 💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من امسال کنکور دادماکثر کتابامو از دیوار میگرفتمهزینه تامین کتاب این روزا برای یه خونواده معمولیم زی ...

تو ديوار نگاه كردم اكثرا چاپ چند سال پيشه و مال يكسال پيش هم گرون در مياد

كدو شهر هستين؟ چه كتابهايي ميخواي؟ چون كتابها سنگين هستن.پول پست زياد ميشه.خودت پول پست رو پرداخت مي ...

من يه سوال دارم به نظرتون براي درس زيست شناسي تك پايه خيلي سبز كار كنم و بعد پينوكيو يا از همين الان هم پينوكيو و هم QBكتاب ماز تست بزنم فعلا كه چاپ جديده تك پايه هاي خيلي سبز رو پيدا نكردم پينوكيو و QBماز دارم و خود استاد هم گفت كه همين دوتا رو بزنيد خوبه و در كنارش ببشتر ازمون كار كنيد بهتره اينطور به درصد بالا ميرسيد و مبنع سومي و چهارم رو گفت بعد از اون دوتا كتاب اگه شد بزنيد اما من نميدونم فعلا با تك پايه ها پيش ببرم يا جامع استفاده كنم و بيشتر ازمون بزنم 

تو ديوار نگاه كردم اكثرا چاپ چند سال پيشه و مال يكسال پيش هم گرون در مياد

تغییرات کتاب های درسی رو پیدا کن طبق اون کتاب بخر

من خودم امسال کتابای ۱۴۰۰ هم داشتم حتی و تغییرات خیلی جزئی بودن رتبم هم سه رقمی شد

تغییرات کتاب های درسی رو پیدا کن طبق اون کتاب بخرمن خودم امسال کتابای ۱۴۰۰ هم داشتم حتی و تغییرات خی ...

عزيزم موفق باشين خيلي خوشحال شدم ميشه بگيد ازكي روع كردين و پايتون چطور بود؟