2777
2789

😂😂😂😂

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته حرف شما بنظرم لذتی که حالتو خوب میکنه

آخه اونی که گاهی گناه می کنه مثلا مشروب می خوره هم می گه حالمو خوب می کنه 

گاهی لذت بردن من باعث آزار رسوندن به دیگران می شه مثلا ما یه همسایه داریم از موسیقی لذت می بره بعد صدای موسیقیش گوش فلک را کر می کنه 

آخه اونی که گاهی گناه می کنه مثلا مشروب می خوره هم می گه حالمو خوب می کنه گاهی لذت بردن من باعث آزار ...

من که اهل مشروب نیستم و خوشم نمیاد بعید می‌دونم گناه باشه 

اولا باید معنی گناه رو درک کرد البته هر کسی برا خودش منطقی داره و قابل احترام هستش

من که اهل مشروب نیستم و خوشم نمیاد بعید می‌دونم گناه باشه اولا باید معنی گناه رو درک کرد البته هر کس ...

گناه را که ما مشخص نمی کنیم 

خدا بعضی چیزها را حرام کرده و انجام اونا می شه گناه 

یکیش همین مشروب خوردن هست 

بعضی چیزها هم عقل خودمون می رسه و فطرت انسان بد می دونه مثل مردم آزاری یا فحش دادن

من که اهل مشروب نیستم و خوشم نمیاد بعید می‌دونم گناه باشه اولا باید معنی گناه رو درک کرد البته هر کس ...

مشروب که کاملاً حرامه به نظرتون گناه نیست؟

مگه شما مرجع تقلیدین یا حاکم شرعین که گناه بودن یا نبودن درست می کنید؟ مگه این چیزا به نظر شخصی افراد معلوم میشه؟

لذت و شادی دو نوعه

یک نوع با گناه همراهه 

مثل مسخره کردن ،سر به سر کسی گذاشتن ، و حارایی که خدا گفته حرامه و ما غزش لذت میبریم اما یکسری کارها لذت حلال و بدون گناهن ،مثل دورهمی ، با هم خندیدن، سفر ، داشتن یک بچه کوچولو و خوردنی که کلی بهت انرژی میده البته هر لذتی زحمت و رنجی همراه خودش داره و ما انتخاب میکنیم چه رنجی رو تحمل کنیم تا چه لذتی رو بدست بیاریم