2777
2789

😂😂😂😂

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش...... سرگرم خودت، عاشق احوال خودت باش....... یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری ......راضی به همین چند قلم مال خودت باش .در جستوجوی کشف روان 😁😍 عشق آلمان و فرانکفورت 🫠 کراشم داستایوفسکی ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته حرف شما بنظرم لذتی که حالتو خوب میکنه

آخه اونی که گاهی گناه می کنه مثلا مشروب می خوره هم می گه حالمو خوب می کنه 

گاهی لذت بردن من باعث آزار رسوندن به دیگران می شه مثلا ما یه همسایه داریم از موسیقی لذت می بره بعد صدای موسیقیش گوش فلک را کر می کنه 

آخه اونی که گاهی گناه می کنه مثلا مشروب می خوره هم می گه حالمو خوب می کنه گاهی لذت بردن من باعث آزار ...

من که اهل مشروب نیستم و خوشم نمیاد بعید می‌دونم گناه باشه 

اولا باید معنی گناه رو درک کرد البته هر کسی برا خودش منطقی داره و قابل احترام هستش

من که اهل مشروب نیستم و خوشم نمیاد بعید می‌دونم گناه باشه اولا باید معنی گناه رو درک کرد البته هر کس ...

گناه را که ما مشخص نمی کنیم 

خدا بعضی چیزها را حرام کرده و انجام اونا می شه گناه 

یکیش همین مشروب خوردن هست 

بعضی چیزها هم عقل خودمون می رسه و فطرت انسان بد می دونه مثل مردم آزاری یا فحش دادن

من که اهل مشروب نیستم و خوشم نمیاد بعید می‌دونم گناه باشه اولا باید معنی گناه رو درک کرد البته هر کس ...

مشروب که کاملاً حرامه به نظرتون گناه نیست؟

مگه شما مرجع تقلیدین یا حاکم شرعین که گناه بودن یا نبودن درست می کنید؟ مگه این چیزا به نظر شخصی افراد معلوم میشه؟

لذت و شادی دو نوعه

یک نوع با گناه همراهه 

مثل مسخره کردن ،سر به سر کسی گذاشتن ، و حارایی که خدا گفته حرامه و ما غزش لذت میبریم اما یکسری کارها لذت حلال و بدون گناهن ،مثل دورهمی ، با هم خندیدن، سفر ، داشتن یک بچه کوچولو و خوردنی که کلی بهت انرژی میده البته هر لذتی زحمت و رنجی همراه خودش داره و ما انتخاب میکنیم چه رنجی رو تحمل کنیم تا چه لذتی رو بدست بیاریم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 35 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز