2777
2789
عنوان

شپش سر

69 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من حوالی ۳ هفته پیش دست به سر بچه ای ک شپش داشته کشیدم بعدشم چندین بار دستمو ت موهام کردم. وقتی اومدم خونه بهم گفتن ک شپش داشته تا فهمیدم شامپو پرمترین رو همون شب زدم و حوالی ۱۰ روز بعد هم تکرار کردم . تو فاصله این ۱۰ روز نه خارشی داشتم نه حس خاصی فقط بعضی اوقات حس میکردم مثل مورچه تو موهامه ولی میگم ک خارش نداشتم . برا امتحاناتم رفتم دانشگاه و بعد ۱۲ روز خارش سرم شروع شد . خارش شدید همراه با حسی مثل راه رفتن مورچه توی سر . اونجا کسی نداشتم موهامو نگاه کنه بعد یه هفته رفتم درمونگاه گفت چیزی نمیبینم درصورتیک من سرم از خارش داشت میترکید . سس مایونز زدم ۵.۶ ساعت گذاشتم رو سرم بمونه خارش سرم و حس راه رفتنه ول شد بعدش هم سرکه زدم رفتم حموم و روز بعدش محلول ال اس پریم به موهام زدم . اصلااا دیگ اون حس راه رفتن رو نداشتم. حدود ۵.۶ روز گذشت دوباره خارش کم و حس راه رفتن دارم . با شونه ریز فلزی موهام رو شونه میکنم ولی چیزی نمیبینم . چیکار کنم ؟ راه حلی دارید؟ اگر شپش ندارم پس این خارشا و این حس راه رفتن مورچه تو سرم برا چیه؟ 

هیچکس رو ندارم موهامو نگاه کنه روانی شدم از استرس و فشار ذهنی ک بهم وارد شده

از بس تلقین میکنی ببین اسم شپش بیاد کلا ناخوداگاه خارش میگیره ادم فاز منفی نده برو یه دکتر ببینه اگر گفت نیست نیست دیگه موهاتو پوکوندی

اگر به موهات رنگ میزنی مشکلی نداری بزن دیگه ۱۰۰ درصد میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داشتم درمان داره نترس از داروخانه شامپو شپش بگیر طریق مصرفشو بخون تو حمام بزن قشنگ.بعد نرم کننده زیاد بزن با شونه دندونه ریز ک مخصوص شپشه شونه کن تقسیم بندی کن و قشنگ بکش بعدش هروز برو حموم شامپو شپش نزن دیگه هروز نرم کننده بزن و همون کار با شونع دندونه ریزو انجام بده خوب میشه بعد چند روز

منم داشتم درمان داره نترس از داروخانه شامپو شپش بگیر طریق مصرفشو بخون تو حمام بزن قشنگ.بعد نرم کننده ...

عزیزم تا الان دو بار شامپو ضدشپش( پرمترین) با فاصله ۱۰ روز زدم . موهامم لخته راحت شونه میشه . پارچه سفید پهن کردم و با شونه دندونه ریز شونه زدم ولی هیچ شپشی ندیدم . همچنان خارش کم دارم چیکار کنم دیگ؟

عزیزم تا الان دو بار شامپو ضدشپش( پرمترین) با فاصله ۱۰ روز زدم . موهامم لخته راحت شونه میشه . پارچه ...

قشنگ شونه کشی کن از کف سر به پایین نرم کننده بزن راحت تره اگه حل نشد بده یه ادم قابل اطمینان ببینه سرتو من ک مشکلم حل شد خیلی بد بود کل کف سرم پر بود 

تا چند روز نرم کننده بزنم و شونه بکشم؟؟

تا خارشت بره بعد بده یکی ببینه البته بعدش حتما بده یکی ببینه چون منم سرم پاک شد با توهم داشتم خارش میاد که رفتم برای کراتین ارایشگرم گفت اصلا شپشی تو سرت نیست فهمیدم درمان شد