پایییییز مدیر استارتر عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 5146 عنوان ترشح 343 بازدید | 7 پست سلام دوستان گلم.میخاستم بدونم کسی میدونه ترشح بارداری از کی شروع میشه و کلا چجوریه؟ لطفا تجربیاتتون رو بهم بگین من چند روز بعد از تخمک گذاری ترشح داشت دقیقا یادم نیس چند روز فک کنم یه ۴روز بعدش و اینکه تا الان ادامه داره.نمیدونم واقعا علائم بارداری هست یا نه؟ الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده... 1397/01/08 | 21:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baanoooooooooo عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 521 سلامچند روز مونده به موعد پریودت؟ دلبندم بند بند وجودت را به خدایی بسپار که بیشتر از من هوایت را دارد...
baanoooooooooo عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 521 ترشح بارداری رنگش سفیدِ.همیشه هم هست انگار😅 دلبندم بند بند وجودت را به خدایی بسپار که بیشتر از من هوایت را دارد...
پایییییز مدیر استارتر عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 5146 سلام چند روز مونده به موعد پریودت؟ دیروز قرار بود پریود بشم که هنوز نشدم الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
پایییییز مدیر استارتر عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 5146 ترشح بارداری رنگش سفیدِ. همیشه هم هست انگار😅 اره دستمال که میکشم سفید هس الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
baanoooooooooo عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 521 چند روز دیگه بیبی چک بزن مشخص بشهبا ترشح نمیشه مطمئن بودانشا... که باردار باشی دلبندم بند بند وجودت را به خدایی بسپار که بیشتر از من هوایت را دارد...
پایییییز مدیر استارتر عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 5146 چند روز دیگه بیبی چک بزن مشخص بشه با ترشح نمیشه مطمئن بود انشا... که باردار باشی نه دیگه زیاد به خودم امیدواری نمیدم بسکه ضد حال خوردم.میخام بذارم حسابی بگذره بعد بیبی بزنم الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
مامانروشاجان عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 1510 ترشح معلوم نمیکنه بارداری یا نترشحات من تو بارداری خیلی زیاد بود و سفید